| Cami30 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Cum sa scap de o stare de plictiseala pe care o am de vreo 2-3 zile? Inafara de plictiseala sunt foarte nervoasa uneori si ma supara orice. [Scuze pentru categorie...]

Răspuns Câştigător
| Honeybunny a răspuns:

Normal ca nu merge cu cumparaturile,mallul si cumparaturile te agita dar, eh, ui liv da american drim, trebuie sa ne prefacem ca daca ne vedem la mall ne revenim de parca nu'i tot una ca mergi la cafeneaua de la colt sau la aia din mall
ai probabil astentie de primara sau trebuie sa iti vina menstruatia sau pur si simplu s'au strans anumite lucruri incetul cu incetul si ai nevoie sa te descarci.cu totii patim,te mai tine poate maxim o zi,doua,si iti revii:* sa nu iti versi nervii pe cine nu merita,e ft uratsad
bea un ceiuc de menta(e linistitor),mananca ceva bun, uita'te la o comedie, povesteste cu fetele.fa ceva ce iti face tie placerebig hug succes:*

5 răspunsuri:
| danutza_5129 a răspuns:

Deci incerci sa te duci in mall cu prietenele, sa faci cat mai multe cumparaturi sa te relexezi!big grin

| Chris a răspuns:

Esti anxioasa, Cami. Probabil esti si agitata mai tot timpul si nu iti gasesti locul. Iti recomand Persen, e un medicament din plante, care calmeaza nervii.

| Cami30 explică:

Nu merge cu cumparaturile...deobicei ma seaca sa fac cumparaturibig grin

| selena_2212 a răspuns:

N-am sa-ti spun ce sa faci sau sa nu faci... in schimb iti spun ce fac eu cand sunt intr-o astfel de situatie (mentionez ca locuiesc singura la 800km distanta de casa, tocmai din aceasta cauza uneori n-am chef de absolut nimic). Asa ca. prefer sa ies in oras cu prietenii, sa vad un film bun, sa citesc o carte ori pur si simplu sa ies la o plimbare in parc cu, catelul meu. Sau...atunci cand am timp liber, prefer sa plec intr-o minivacantatongue

| Cezar_7868 a răspuns:

Eu iti zic sa te droghezi sau sa bei poate poate iti mai revi...laughing