Pretenas, fiecare cu parerea lui, dar eu spun ca daca ii vei sari iar la ''gat'' cu declaratii, buchete de flori, intrebari daca acum se poate si etc, exista posibilitatea sa se simta presionata si sa o pierzi iar pentru o perioada de timp sau de tot.
Eu zic sa stai ''chill'', si daca ai putere sa fii un pic matur, poarta-te degajat, asta nu inseamna indiferent si nepasator...doar relaxat, fara intrebari, presiuni.
Scoate fata la film, dupa aceea daca mai este timp la un ''cico'' de sezon, si cu siguranta din conversatie si gesturi iti vei da seama daca s-a schimbat ceva. Daca semnele sunt pozitive, atunci poti spune, dar nu disperat, ca este importanta pentru tine, ca o astepti cat este nevoie, ca este deosebita...si bla, vrajeli cu impact emotional.
Depinde si de tine, dar totusi mingea este la ea, daca pur si simpu vede doar un frate in tine, poti sa te dai peste cap de 3 ori ca Praslea nu ai sa fii vreodata.
Nu ai ce pierde, zic sa incerci, doar astfel vei reusi sa-ti dai seama de adevaratele sentimente ale ei fata de persoana ta.
Sa dai dovada ca esti bine crescut, sa o intelegi si sa fi alaturi de ea in cele mai grele momente ale ei.
Eu zic sa astepti sa vezi cum decurg lucrurile. Vezi cum te trateaza ea la film si dupa film, si incearca sa te intalnesti cu ea mai des, insa nu ii mai spune. Asteapta, vezi cum decurg lucrurile. Eventual dupa ceva timp ce va reluati legatura si va vedeti mai des, daca vezi ca ea iti da semne intreab-o ce simte pentru tine sau cu ce ochi te vede, numai dupa ce ea iti spune, spune-i si tu din nou. Nu stiu este parera mea, cred ca timpul le decide pe toate. Daca e sa fie pentru tine, va fi. Ma gandesc, ca nu este cazul sa te risti sa o pierzi definitiv.
La asta ma gandeam si eu sa nu o fortez, sa nu pun presiune pe ea, etc, etc. Doar ca ea mereu s-a comportar altfel cu mine decat cu ceilalti baieti. Intrebarea este: Oare e pregatita? A trecut peste acel baiat?
Sunt foarte recunoscator ca ma ajutati. Sunteti niste oameni de nota 10.
Astept si alte pareri...