| swettylove a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru, eu acum sunt plecata dee acasa la tara unde ma inteleg foarte bine cu un tip de care imi si place.
acasa insa aveam iubit de care de cand sunt plecata m-am cam departat si am aflat ca el iese iarasi cu fosta lui iubita si ca s'au plimbat si sarutat si etc, lucru asta m-a facut sa ma indepartez si mai mult de el, ieri insa n'am mai rezistat sutelor de apeluri si i'am raspuns, i'am spus tot ce aveam de spus si mi-a recunoscut ca a iesit iar cu fata aia si a inceput sa ma implore sa il iert si a inceput cu vorbe gen: daca nu ma ierti si no sa te am din nou eu ma omor, ca e mai bine asa. ma ma tot ameninta ca se omoara daca nu il iert. Eu nu vreau sa il iert desi mai simt cate ceva pentru el, dar foarte putin. Voi ce ati face in locul meu, sfaturi plsss

Răspuns Câştigător
| lonley1heart a răspuns:

Pai eu cred ca daca te-ai intoarce la el, el va crede ca ai facuta datorita amenintarii, probabil nu mai stie ce sa faca si de asta a inceput sa zica ca se omoara.Eu zic sa-ti asculti inima si cred ca doar tu sti ce sa faci cu adevarat.In locul tau nu m-as intoarce la el.

3 răspunsuri:
| Daei a răspuns:

Si chiar daca nu ii mai raspunzi oricum nu se omoara stai calma laughing doar nu e nebun.astea sunt texte de om disperat.

| Deeennnnnnniiiiiiissssssssaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai, spune-i ca sunt o gramada de fete. Poate tu nu esti fata potrivita pentru el :p.

| NoName_9128 a răspuns:

Spune` i ca nu vrei sa fiti mai mult decat amici. Spune` i ca nu are rost sa te ameninte ca se omoara daca te iubeste cu adevarat. Explica` i ca daca el nu face nimic nebunesc ati putea fi niste prieteni foarte buni si veti fi mereu unul langa altul dar nu ca iubiti.big grin