Din pacate, inimii nu-i poti cere sa iubeasca daca ea nu simte acest lucru, cu atat mai mult cu cat nu este inima ta, ci a lui.
Daca nu mai simte nimic pentru tine, dupa doar 4 luni, este pentru ca nu a simtit nimic niciodata, doar s-a prefacut ca este atras de tine.
Apoi, relatiile online nu au nici un viitor!
Cauta-ti pe cineva in viata reala, cu care sa te intalnesti si sa comunici, fiindca online sunt numai relatii mincinoase, de flirtat si pierdut timpul.
Înafară de conversații, v-ați întâlnit, ați avut o activitate împreună, cât de mică? Este dificil să se îndrăgostească cineva pe baza unor discuții la telefon. Iubirea este între oameni vii. Caută, provoacă o întâlnire sau mai multe. Asta este soluția, așa se rezolvă indecizia, dilema.
Traducere: Baiatul nu mai vrea sa fie cu tine dar i ie jena sa fie el cel care se desparte, asa ca asteapta sa te desparti tu de el.
Intalniti.va amandoi, discutati problemele si vedeti unde s-a rupt firul. Punctele lipsa sau problematice din relatie incercati sa le gasiti si sa le rezolvati. Unele persoane pentru a isi reintregii relatia fac ce faceau in perioada cand erau foarte indragostiti. Asta sau incercati sa faceti lucruri noi care sa va lege si mai mult. Daca chiar nimic nu se poate, pai dragoate de.a sila nu merge si atunci trebuie sa va despartiti de comun acord, nu sa fie unul smecher ca sa se dea mare ca s-a despartit x de y sau y s-a saturat de x si vezi domne l.a lasat.
Am incercat asta dar de fiecare data vrea sa inchidem subiectul.
Atunci "pa pa puiule. N.am nevoie de neseriosi".
Imi e foarte greu sa renunt la el tin foarte mult la el.
Sfaturile nu ar fi de mare folos, pentru ca in mare masura sunt subiective. Ar fi foarte folositor insa, daca ai analiza si ai recunoaste CE va adus in aceasta situatie. De acolo se poate repara ceva.
beausingurlamasamea întreabă: