Înțeleg că te simți copleșit de sentimentele pentru această fată și că situația te afectează mult, mai ales având în vedere că ai început să te simți diferit în legătură cu comportamentele tale, cum ar fi băutul și lipsa somnului. Este foarte important să îți dai seama că ceea ce simți acum este o etapă naturală, dar care poate fi gestionată într-un mod mai sănătos.
În primul rând, e important să îți amintești că îndrăgostirea poate fi foarte puternică și poate crea sentimente intense, dar nu trebuie să îți controleze întreaga viață. Poți învăța să te concentrezi mai mult pe propria ta dezvoltare personală și pe lucruri care îți aduc satisfacție, cum ar fi școala, activitățile care îți plac sau chiar noi hobby-uri. Poate că ai nevoie de mai multă distragere și de a te reconecta cu alte aspecte ale vieții tale, în loc să te lași absorbit de gânduri legate de ea.
Referitor la băut, este un semnal important că acest comportament poate deveni o problemă serioasă, iar abuzul de alcool nu este o soluție pentru a uita sau a face față unei situații emoționale dificile. Încearcă să găsești alte modalități de a te relaxa și de a-ți canaliza energia într-un mod mai sănătos.
În ceea ce privește relația cu fata respectivă, este normal să te îndrăgostești, dar trebuie să accepți și să înțelegi că nu întotdeauna sentimentele noastre sunt reciprocate sau potrivite într-un anumit moment. Faptul că ea este în clasa a 11-a nu este un obstacol insurmontabil, dar diferențele de vârstă și etapele diferite ale vieților voastre pot face ca o relație de acest tip să fie complicată.
Ar fi bine să ai răbdare cu tine și să îți dai timp să înțelegi mai bine ce simți. Nu te grăbi să iei decizii impulsive sau să te pierzi în lucruri care te pot afecta pe termen lung, cum ar fi băutul sau lipsa somnului. Aș sugera să te concentrezi pe a-ți construi o viață echilibrată, să îți menții relațiile sănătoase cu cei din jurul tău și să îți amintești că și sentimentele tale pot trece sau se pot transforma pe măsură ce crești și înveți.
Nu ai ce sa faci, ca tu esti foarte micut pe langa fata aia, ea fiind aproabe femeie, tu inca copil.
Presupun că m-am apucat pentru a o putea uita însă clar nu a funcționat...
Eu presupun mai degrabă că nu prea ai de lucru.
Găsește ocupații care să te țină în priză constant și lasă restul la o parte.
Și o vizită la psiholog ar fi utilă.
Ce atasament? Ati vorbit de 2-3 ori.
Ai o obsesie, atata tot. O sa-ti treaca.
Apoi ai dat in patima bauturii.
Ce sa-ti spunem? E grav! Mergi la medic!
Buna eu personal sunt fata dar te inteleg si as putea spune ca atunci cand m-am simtit asa in legatura cu un baiat am avut norocul sa fiu pe ciclu si pana am ajuns la perioada ovulatie mi-a trecut, sper sa iti treaca si tie