Isi strica viaţa, parintii trebuie sa intervina, iti este prietena si ar trebui sa inteleaga ca nu face bine dar nici parinţii nu ar trebui sa o izoleze. La 11 ani e prea mica sa faca sex, explicatii ca e viata ei si ca nu trebuie sa ti-o distrugă. Discutaţi si cu profesorii, ca si prietena trebuie sa ii fii aproape, nu are nevoie de reprosuri, scandal ci de intelegere, trece prin momente grele acum, daca parintii o restrictioneaza si mai mult prietena ta va gasi refulari de astea si atunci chiar o sa o pierdeţi, trebuie sa aveti rabdare cu ea
Pfuuuuuuuu ce complicat este nu as vrea sa fiu in pielea ta sincer; sa se culce cu el la 11 ani este destul de grav nu grav foarte grav dar daca sunt de 2 ani impreuna asta ma mai liniste-te putin poate ca intr-adevar o iubeste; acum in legatura cu urmaritul sau asta e foarte greu nu vrei ca acela sa ii faca rau dar nici nu vrei sa o dai pe mana parintilor; esti intre ciocan si nicovala, eu cred ca ar trebui sa ai o conversatie foarte serioasa cu ea si sa ii spui exact cum sta treaba; zii ca daca va continua asa va pierde mult; si ar trebui sa fie atenta si cu scoala; daca continua asa ar fi foarte bine sa lasi parintii sa actioneze pentru ca ea nu realizeaza acum succes :*:*
Ai facut bine ca le-ai spus parintilor ei.
Probabil ca pr ta se va supara, dar tu oricum ai facut ceea ce o prietena adevarata ar fi facut, deci nu are rost sa te invinuiesti.
Sper ca veti rezolva ceva. E foarte important ca ea sa aiba incredere in parintii ei si sa discute amanuntit cu ei.
E pacat asa sa se distruga relatia dintre ei pentru un baiat.
Din punctu` meu de vedere a facut o greseala foarte mare la varsta ei, nu e normal...
Oricum, te admir pe tine pentru curajul de care ai dat dovada spunandu-le parintilor tai despre iubitul tau, multe fete decid sa tina ascunse relatiile si comit multe greseli.
Succes si numai bine:*
Nujjj ce s zick :o... daca Prietenaa tha a avut incredere in tine nu trebui sa o dezamagesti. dar nici ea nu a facut bine ce a facutt..parinti ei trebui sa afle. funda >?