Draga daca e timid ia tu initiativa. Data viitoare cand il vezi langa bloc si e singur, abordeazal si spune-i ca iti place si ca iti doresti o relatie cu el. intreba-l daca e atras de tine si daca isi doreste o relatie cu tine.
Acum cauzele pentru care e distant pot fi multiple, prioritizeaza invatatul, e atras de alta fata deci nu mai prezinti interes, nu e inca pregatit pentru o relatie, nu e atras de tine, nu te vede ca pe o iubita ci doar ca o fata din grup.
Sunteti la adolescenta, diferentele de inaltime se vor reduce.
Tin sa mentionez ca suntem si vecini adica el sta in blocul din fata mea si ne cam evitam cand ne întâlnim pe strada
Ar putea fi vreo problema faptul ca e eu sunt o fata inalta si el un baiat scund adica sunt puțin mai inalta ca el, oare asta e motivul?
Depinde ce preferinte are. De obicei fetele innalte sunt foarte dragute deci nu cred sa fie asta motivul, mie cand imi placea de o cooega, incercam sa o evit, m.am intalnit de vreo 3 ori accidental si.mi ieseau silabe diferite, aleatorii din gura, parca eram handicapat, la cat de mult o iubeam, cel mai probabil te simpatizeaza si el..., incearca, daca vrea sa stea cu tine e ok, daca nu nu, dar tine minte: Dragostea si banii trec, Creerul si caracterul raman.m