Daca iti doresti foarte mult sa fi cu el atunci vei trece de timiditatea ta si te vei duce la el si ii vei cere id-ul de mess, e mai usor sa ii spui cea ce simti pe mess decat direct in fata. Sau poti sa trimiti o prietena sa ii spuna acelui baiat ca il placi am vazut ca prietenele fac multe lucruri unele pentru altele, asa ca ce ai de pierdut? Macar incerci, daca nu incerci o sa til fure alta, asa daca sa zicem ca el nu vrea macar esti consolata ca ai incercat. Eu zic sa incerci, nu fi prostuta, iar cu timiditatea nu rezolvi nimic. Vb cu o prietena mai buna a ta, iti va da ea ideei mai bune decat noi cunoscandute mai bine... Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzz
Poate ai profilul lui de Facebook ca asta se foloseste in ziua de azi..Saluta-l acolo, spune-i buna si vezi, poate iti raspunde. Daca vezi ca ii face placere sa converseze cu tine spune-i ca il placi si da-ti o intalnire cu el in afara scolii, ca sa discutati
Cand il vezi saluta-l, intreaba-l ce mai face. Intreaba-l ce clasa e, sporturi, muzica, chiar si despre scoala avand in vedere ca sunteti in aceeasi clasa
Nu pot sa il intreb ce clasa e pentru ca stiu deja si nu e in clasa cu mine.
Deci, daca nu ai curaj nu-i o crima. Fii calma! Cand il vezi, doar fa-i cu mana, sau zambeste-i (daca iti este frica sa-l intrebi de vorba).
UbexFlo are dreptate. Daca ai facebook.ul lui, sau id.ul acolo e cel mai inddicat sa il cunosti. Intr-adevar poti avea emotii si asa, dar gandeste-te ca esti in fata pc. ului si el nu te poate vedea, poti reactiona cum, cand vrei, el nu va sti.
Intreaba-l doar ce face.
Dupa ce-ti raspunde intreaba-l cum i se pare la liceu, apoi bati putin app.ul, gen': ( Da, sunt multe fete dragute pe aici/Mie chiar imi place, am intalnit multe persoane de treaba, la fel ca tine). Dupa ce-i vei zice, isi va da singur seama "ce urmaresti" , si va fi foarte usor, pentru ca te va baga el in seama, tu o sa te bucuri de rezultate
Nu cred ca. e o solutie. prin prieteni.
daca simti ceva pentru el . fa-o !
timiditatea o sa disparaa. pe parcurs. mai ales. ca tu spui ca tii la el !
parerea mea. este sa incerci.
.
Mutubal întreabă: