Pai ar fi sweet november(idila de noembrie), adio sar ramai cu mine, the ugly truth(adevarul gol golut), cruel intentions 1(tentantia seductiei), fata din vecini, jaf in stil italian, magie in NY, mireasa moarta, reuniune de familie, eu cu cine ma marit?, despartiti dar impreuna, step up, eu si printul, frumoasa si dictatorul, barbatul ideal, un socru de cosmar, amor in stil italian, spargatorii de nunti, pretty woman, charlie talisman, ceva ceva tot o iesi, tu din nou?, hitch-consilier in amor, fata de la magazin, numai peste cadavrul ei, 10 lucruri nu-mi plac la tine, asa vreau eu, legile atractiei, ce-si doreste o fata, pact cu divolita, soacra mea e o scorpie, printesa indaratnica
nu tot ce ti-am dat aici sunt foarte romantice...dar merita vazute ai si cateva filme ff romantice...
Buna.
Eu am fost profund emotionata de "Autumn in New York", e destul de vechi filmul dar plang de fiecare data cand il vad; filmul in sine este o poveste de dragoste neconventionala dintre o fata de 20 de ani si un barbat de 48 de ani,un iubit anterior al mamei fetei; nu se insista pe scenele de dragoste dintre cei doi,ci pe sentimentul pur de iubire care ii uneste,pe drama pe care o traiesc(fata sufera de o boala de inima incurabila),pe sentimentul de disperare din momentul in care ajungi sa pierzi pentru totdeauna fiinta pe care ai iubit-o cel mai mult; e un film care arata ca dragostea inseamna mai mult decat sex,inseamna sacrificiu si o lupta continua cu cei din jur si inclusiv cu moartea.
Deasemenea iti recomand Troia bazat pe legenda dintre Paris si Elena din Troia,iubirea lor declansand un adevarat razboi,Twilight daca nu l-ai vazut inca,A walk to remember,Pretty woman, Heartbreakers, etc.
Un film care m-a impresionat a fost Titanic... nici un film mai bun ca acesta si o dragoste mai puternica
Amurg Twilight,te vei indragosti de el,este despre o fata, normala care trebuie sa aleaga dintre un vampir si un varcolac, mai departe vezui chiar tu!