| alexiageorgiana1995 a întrebat:

TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa fac sex cu prietenul meu, dare nu pot! Adica cand am facut prima data, cu putina durere am facut, m-a dezvirginat si l-am mai lasat in mine, apoi. Dar a doua oara n-am mai putut! Nu inteleg de ce?! Ce sa fac sa pot sa-l las in mine mai mult decat varful, asa cum fac acuma?! Vreau sa-l satisfac, vreau sa ne simtim bine, dar... el nu se simte bine ca eu nu-l las in mine. Ce sa fac, cum sa fac sa nu ma mai doara, sa nu simt acea durere ascutita pe care o simt?! Va implor, ajutati-ma!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu-l lasa in tine pentru doua motive: pune-l sa foloseasca prezervativ, altfel e de rau! Si apoi, chiar ca nu merita daca nu stie cum sa dezvirgineze o fata! Spre binele tau, cauta si tu un prieten capabil de asa ceva!

| alexiageorgiana1995 explică (pentru neutrino):

Unu: foloseste prezervativul; doi: m-a dezvirginat deja, si atunci a fost mai bine ca la a doua partida de sex, care a avut loc... dupa vreo aproximativ 2sapt

| Emilian65 a răspuns:

Prelungiti preludiul si folositi un lubrifiant adecvat care sa va permita o penetrare suficienta ca sa va simtiti bine amandoi.

| alexiageorgiana1995 explică (pentru Emilian65):

Ok, dar ce lubrifiant imi recomanzi? si. de unde il pot cumpara?

| RAY a răspuns (pentru alexiageorgiana1995):

Nu trebuie sa cumperi asta e marketing, parerea mea e ca organismul are asa ceva,masturbeazate sa vezi daca te umezesti mai tare, daca nu du-te la un ginecolog, preludiu, sarutari, fara graba, sa stii ca e normal sa te doara organismul respinge in prima faza pentru ca nu e adaptat

| Emilian65 a răspuns (pentru alexiageorgiana1995):

Un lubrifiant pe baza de apa. Il gasesti la orice farmacie. Din experienta personala: cel mai bun lubrifiant este saliva, fie de la tine, fie de la el.

| grab a răspuns:

Un pic de sacrificiu trebuie sa faci si tu. strange din dinti si incearca sa relaxezi vaginul.
folositi si un lubrifiant eventual.