Te-ai gandit ca poate are probleme in viata si n-are timp sa stea sa discute cu toata lumea? Sti tu sigur ca se poarta asa doar cu tine?
Sau faptul ca nu te mai baga-n seama = cu el nu ma place si nu vrea sa mai auda de mine.
Doar fetele sufera de "Vreau sa ma placa toata lumea".
Cand voi aveti toane si va prinde "acea zi a lunii" scoateti flacari pe gura si nu acceptati nimic de la nimeni si doriti sa fiti intelese, dar cand altcineva are probleme, nu il intelegeti.
Nu tu esti lumina vietii lui, nu totul se invarte-n jurul tau, nu te trateaza doar pe tine cu indiferenta.
S-a schimbat ca oamenii se schimba, lasa-l sa-si rezolve problemele daca le are sau lasa-l in pace definitiv daca nu te mai vrea ca prietena.
Poate nu mai vrea sa auda de tine. poate ai fost prea insistenta cu el nu stiu eu zic sa il lasi in pace sa nu insisti. poate s-a plictisit de tine si nul mai interesezi pentru ca fiecare se schimba brusc asteapta lasa-l in pace.scrie-i pe mess spune-i de ce s-a racit asa spune-i sa iti zica motivu si daca nu iti zice nimic reununta la el. succes
Hmmmm...
1. poate ca nu ii mai placi/nu mai esti genu lui.
2. i-a spus cineva ceva de rau despre tine si omul cum crede lumea si nu pe cel de langa el...
3. poate ai facut ceva care sa-l fi deranjat.
insa eu zic sa mergi la el si sa il intrebi pur si simplu chiar daca nu ati fost impreuna ati fost macar prieteni. intreaba-l.
cumva ai facut tu ceva? esti tu de vina cu ceva? il rogi sa iti spuna orice ar fi. tie iti place sinceritatea (chiar daca nu iti place, macar asa poti afla) si dupa aia trebuie sa iti spuna.
daca o sa joci jocul cu "nu te bag in seama" atunci l-ai pierdut. cel mai bine este sa te duci si sa il intrebi.
Fie lumea a bagat strambe si i-a spus numai lucruri rele despre tine, fie si-a dat seama ca nu esti persoana aleasa.Fa-ti curaj si opreste-l o data si zii:" ma omule ma eviti si nu-mi spui de ce si unde am gresit. Daca am facut ceva din uitare si nestiinta iarta-ma ca sunt si eu om si mai gresesc dar nu merit sa fiu tratata cu indiferenta", sau el s-a indragostit de cineva. oricum fii tare.
Ce ciudat! Sa sti ca sa'r putea ca o ''dusmana'' (sa zic asa) sa te fi tradat... Adica: acea dusmana sa'i fi spus la acel baiat ca tu iti bati joc de el, si ca e un fraier etc. Iar el sa fi crezut totul Dar poate nu e asa Incearca sa afli, vorbeste cu el fata in fata, nu-l mai lasa sa plece!
Te-ai gandit ca nu cumva sa ai placa de cineva acum? Baietii se plictisesc repede de fete. swar din floare in floare Eu iti sugerez sa il tratezi si tu cu aceeasi indiferenta si poate ca vazand asta va incerca sa se schimbe Succes
Vrea sa scape de tine dar ii e tema sa iti zica in fata ca nu cumva sa faci o criza de nervi
RRSecularHumanist întreabă: