Pai nu prea ai ce face daca ea e moarta dupa el.Il vede numai pe el si il iubeste atat de mult incat orice ai face si orice ai zice, pentru ea pur si simplu nu prea conteaza. Dar o sa vina si vremea cand o sa se trezeasca la realitate si o sa-si dea seama ca el nu era bun pentru ea si atunci o sa regrete ca nu te-a ascultat.Tot ce poti face tu acum e sa astepti sa-i treaca dragostea asta oarba fata de el.
Pai nu ai ce sa'i faci prietenei tale. si eu am trecut prin astsa si toata lumea incerca sa-mi deschida ochii, si cand am realizat a fost prea tarziu :* si o sa vezi acum nu ai cum sa i deschiizi ochii. dar e pacat k, cand isi va da seama ca a grejit va suferi enorm :* incearca sa i fi alaturi in continuare te pup :* si astept sa imi zici ce ai facut :*
Sincer sa-ti zic nu cred ca poti face ceva, ea il iubeste si atunci cind iubesti nu tragi atentia la lucrurile din jurul tau! Cred ca ar trebui sa o iei undeva, si sa-i arati niste baieti sa-i zici uite ca ala e dragut si poate incerci ceva cu el, sau fa-l pe baiatul care-l iubeste sa se sarute cu alta fata sau sa o stringa in brate cind ea e pe aproape, si sa vada ce face el! Poate o va durea, dar isi va da seama ca nu e indragostita de el si e doar o dependenta si o deprindere! Asta eu o zic din propria experienta! Succes! :*
Nu prea ai ce mai face. Eu te sfatuiesc sa incetezi sa incerci sa ii mai deschizi ochii, pentru ca altfel e foarte probabil sa se intoarca impotriva ta. Nu uita ca prea multa insistenta poate da de banuit.
Las-o sa "dea cu capul", pentru ca omul din greseli invata! Fii sigura ca astfel se va maturiza si va avea mai multa griji data viitoare. Nu o sa aiba intotdeauna pe cineva care sa ii deschida ochii, trebuie sa invete sa se descurce si singura