| abcdef13121312 a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de cateva pareri.Problema nu o am eu, ci prietena mea cea mai buna.Nu stiu ce naiba sa mai fac pentru ca o vad ca sufera mereu dupa prietenul ei.Sunt impreuna de mult timp, 2 ani si ceva.Doar ca, sa va spun pe scurt, ea a pus si pune suflet mereu in tot ceea ce tine de relatia lor, iar pe el il doare undeva de ea, mai ales cand e cu prietenii lui. Apoi daca el ii zice un te iubesc parca uita tot ce ii face si tot dupa el sta.Eu inteleg ca il iubeste si cred ca si el tine la ea, dar nu indeajuns.Am avut muuulte discutii cu ea pe tema asta, dar chiar nu mai am idei ce sa ii mai zic, ce sa mai fac ca sa inteleaga ca el nu o merita, pur si simplu isi bate joc de ea. E destul de aiurea pentru ca ea e ca si sora mea si ma doare cand o vad ca sufera, insa mi-am spulberat toate discursurile pe care i le-am tinut, toate ideile ca sa isi dea seama ca trebuie sa se puna pe primul loc.Va multumesc ca ati citit tot ce am scris..Acum,oare ce trebuie sa mai fac, ce sa ii zic ca sa isi dea si ea seama de realitate?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea ai ce face daca ea e moarta dupa el.Il vede numai pe el si il iubeste atat de mult incat orice ai face si orice ai zice, pentru ea pur si simplu nu prea conteaza. Dar o sa vina si vremea cand o sa se trezeasca la realitate si o sa-si dea seama ca el nu era bun pentru ea si atunci o sa regrete ca nu te-a ascultat.Tot ce poti face tu acum e sa astepti sa-i treaca dragostea asta oarba fata de el.

| AnwtSsa a răspuns:

Pai straight face nu ai ce sa'i faci prietenei tale. si eu am trecut prin astsa si toata lumea incerca sa-mi deschida ochii, si cand am realizat a fost prea tarziu :* si o sa vezi acum nu ai cum sa i deschiizi ochii. dar e pacat k, cand isi va da seama ca a grejit va suferi enorm straight face :* incearca sa i fi alaturi in continuarestraight face te pup :* si astept sa imi zici ce ai facut :*

| Papusika1Mika a răspuns:

Sincer sa-ti zic nu cred ca poti face ceva, ea il iubeste si atunci cind iubesti nu tragi atentia la lucrurile din jurul tau! Cred ca ar trebui sa o iei undeva, si sa-i arati niste baieti sa-i zici uite ca ala e dragut si poate incerci ceva cu el, sau fa-l pe baiatul care-l iubeste sa se sarute cu alta fata sau sa o stringa in brate cind ea e pe aproape, si sa vada ce face el! Poate o va durea, dar isi va da seama ca nu e indragostita de el si e doar o dependenta si o deprindere! Asta eu o zic din propria experienta! Succes! :*

| DeeaMarry a răspuns:

Nu prea ai ce mai face. Eu te sfatuiesc sa incetezi sa incerci sa ii mai deschizi ochii, pentru ca altfel e foarte probabil sa se intoarca impotriva ta. Nu uita ca prea multa insistenta poate da de banuit.
Las-o sa "dea cu capul", pentru ca omul din greseli invata! Fii sigura ca astfel se va maturiza si va avea mai multa griji data viitoare. Nu o sa aiba intotdeauna pe cineva care sa ii deschida ochii, trebuie sa invete sa se descurce si singurawinking