Probabil a ramas singur de revelion si a cautat distractie, daca te placea cu adevarat tinea legatura cu tine si dupa aceea
Nu am inteles nimic din comentariul antrerior insa vreau sa te ajut. El probabil chiar a vrut sa se distreze cu tine cine stie si iti dai seama fiecare parinte are libertatea de a fi suspicios in privinta oricarui lucru pe care copilul sau o face. Insa nu sunt in masura sa comentez asta. Modalitatile de a evita un gand este sa faci total altceva care sa nu iti faca gandul sa zboare. Ia o carte si citeste, uita-te la filme legate de orice in afara de dragoste, iesi cu prietenele in oras sa va distrati poate cunosti pe altcineva. Lumea e imensa, poti foarte usor sa eviti un gand daca gandesti cum sa o faci. Sper ca te-am ajutat.
NU,E MAI BINE SA-L UITI!
A vrut si el precis sa se distreze putin, poate nu a facut-o doar asa ca sa isi bata joc, dar genul asta de baieti nu sunt de incredere!
Nu as dori sa te supar insa mi se pare c nu avea cu cine sa se distreze de revelion si tu ai cazut sub mina lui.)
Insa sunt multe variante de ex:si-a pierdut tele, nu a platit netul, nu are nr tau si toate astea chestii 99% ca nu ele... insa 1% este valabil totusi cit de cit