Simplu: ia-l de mana si intreba-l serios: ''Pustulica, ce vrei de la viata mea?!''
Si nu te jena ca e mai mic.Nu conteaza!
Mai bine intreaba l incearca sa gasesti un moment in care sa fiti doar voi doi singuri sau du-te la el prefate ca te joci cu o colega si "accidental" cazi peste el
La ce să te ajut, la frământările tale, fără rost / sens. Dacă te întrebă cineva, se sărută cu buzele și eventual și cu limba. Când săruți poți face orice cu ochii, inclusiv să te uiți și la televizor, sau după alte gagici. Când săruți nu ai obligația stipulată prin hotărâre de guvern, că trebuie, să ai ochii închiși. Dacă te-a sărutat cu ochi deschiși este un semn clar că se gândea la alta?!? El este orb din naștere și nu vede când are ochii deschiși și vede numai cu ochii închiși? Tu crezi că dacă este mai mic cu un an, el nu vede cu ce mumă a pădurii, de sărută. Dacă mai vii cu prostii de astea, ai să mă faci să bănuiesc, că ești urâtă foc, și este prima dată în viața ta, când te-a sărutat un băiat. Dacă erai o fată normală, nu veneai cu atâtea prostii, mitraliate, una după alta. Totuși ce vârstă ai tu, Tânără Julieta, și în ce clasă ești? Dar tânărul Romeo? După ce ai scris ceva între 8 și 13 ani. Că la 14 ani nu se mai pleacă, cu turma,
de la școală.
Dar de unde stii ca avea ochii deschisi? Ma rog, ziceam si eu.
Pai, ar trebui sa vorbiti despre asta.Mai pe ocolite, stiu si eu, pune pe cineva sa il intrebe daca nu ai tu curaj, bafta multa:*