| marymaria a întrebat:

Am nevoie de mare ajutor, poate suna patetic dar de ieri am zis sa incerc sa fiu cu un baiat mai mic decat mine cu un an dar nu conteaza, asta din urma unei petreceri unde mi-am permis sa il sarut.In viata lui a existat foarte recent o fata, o place cam de 2-3 ani si mi-e teama sa nu fie indragostit de ea. De asta am zis sa incercam doar, pentru ca nu se stie daca acea fata mai vrea sa fie sau nu cu el. Eu ma simt foarte prost.il cunosc de aproape 2 ani si din prima clipa in care l-am vazut mi-a placut. Am iesit mai mult cu rolele in weekend si ne mai vedeam la scoala (face parte din gasca mea de prieteni). Astazi dupa ce am iesit de la ore, el fiind mai mic a iesit mai devreme insa in ciuda faptului ca a plouat foarte tare dupa o ora s. a intors la scoala si am plecat cu el si cu restul gastii spre casa. Ne.am oprit la blocul unei colege.am mai stat cu aceasta si cand a trebuit sa plec, el m-a condus pana aproape de casa, unde m-a sarutat...insa avea ochii deschisi si imi era teama sa nu ma sarute doar pentru ca isi imagineaza ca sunt acea fata.care i-a patruns in inima de atata timp. Eu tin la el si vreau sa stiu ca si el tine la mine. Cum imi pot da seama daca tine sau nu la mine? Dau funda si vot sad va rog doar sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Simplu: ia-l de mana si intreba-l serios: ''Pustulica, ce vrei de la viata mea?!''

Si nu te jena ca e mai mic.Nu conteaza!

3 răspunsuri:
| Alice_5287 a răspuns:

Mai bine intreaba l incearca sa gasesti un moment in care sa fiti doar voi doi singuri sau du-te la el prefate ca te joci cu o colega si "accidental" cazi peste el

| MMihai a răspuns:

La ce să te ajut, la frământările tale, fără rost / sens. Dacă te întrebă cineva, se sărută cu buzele și eventual și cu limba. Când săruți poți face orice cu ochii, inclusiv să te uiți și la televizor, sau după alte gagici. Când săruți nu ai obligația stipulată prin hotărâre de guvern, că trebuie, să ai ochii închiși. Dacă te-a sărutat cu ochi deschiși este un semn clar că se gândea la alta?!? El este orb din naștere și nu vede când are ochii deschiși și vede numai cu ochii închiși? Tu crezi că dacă este mai mic cu un an, el nu vede cu ce mumă a pădurii, de sărută. Dacă mai vii cu prostii de astea, ai să mă faci să bănuiesc, că ești urâtă foc, și este prima dată în viața ta, când te-a sărutat un băiat. Dacă erai o fată normală, nu veneai cu atâtea prostii, mitraliate, una după alta. Totuși ce vârstă ai tu, Tânără Julieta, și în ce clasă ești? Dar tânărul Romeo? După ce ai scris ceva între 8 și 13 ani. Că la 14 ani nu se mai pleacă, cu turma,
de la școală.

| Dxi a răspuns:

Dar de unde stii ca avea ochii deschisi? Ma rog, ziceam si eu.
Pai, ar trebui sa vorbiti despre asta.Mai pe ocolite, stiu si eu, pune pe cineva sa il intrebe daca nu ai tu curaj, bafta multa:*