Ori este prea timid si nu are curajul sa te abordeze, ori nu este interesat de tine decat ca de o colega, poate prietena de scoala. Poti sa incerci sa mai discuti cu el pe net, dar fara sa-l sufoci, deoarece baietilor nu le place acest lucru.
Eu cred ca ar trebui să fii mai sigura pe tine, de ce nu vorbiti pe wapp, ce ai de pierdut, cred că ai doar de câștigat. poate ieșii o relație frumoasă doar dacă încercați Și eu cred că te place
Mersi pentru răspunsuri tuturor, pe wapp as incerca sa ii dau mesaj dar singurele noastre conversatii pe whatsapp au fost de genul el rugându-mă sa ii trimit o lecție de cand a lipsit, adica noi vorbeam mai mult la scoala practic face to face, dar tot conversatii scurte. oricum el la scoala cel putin nu prea vorbeste mult cu nimeni in afara de cativa baieti din clasa si o fata tot din clasa cu care cred ca e doar amic deoarece nu e niciun semn de apropiere intre ei si acea fata nu e chiar printre cele mai cuminți fete ca sa zic asa, o sa incerc cu whatsappul sa il mai întreb chestii dar eu tot sper sa se redeschidă scolile mai repede
1. Lasa lucrurile sa decurga exact cum trebuie, ce-i al tau e pus deoparte si graba nu duce la nimic
Cat despre "atras atentia" eu zis sa vezi cum reactioneaza in continuare, tu ai facut suficient
Bafta multa!