Este clar ca a fost profund ranit si ca tinea foarte tare la tine. Nu stiu ce greseala a facut de te-ai despartit de el dar va fi greu sa il iei inapoi. Incearca sa il surprinzi fa ceva frumos si daruieste-i sau fa ceva ce el isi dorea de mult timp. Daca nu va functiona ofera-i putin timp si poate te va ierta. Mult succes
Nu pot să cred cât de ipocrită şi egoistă eşti. Meriţi tot ce ţi s-a întâmplat! După ce că i-ai dat viteză, tot tu eşti cea care comentează că nu te-a primit cu braţele deschise? La ce reacţie te aşteptai din partea lui? Să vină să te pupe şi în fund? Oricum tot te duceai după el indiferent dacă îţi spuneai să vii sau nu. Îl cred că nu s-a mai obosit să se certe cu tine ca să te convingă că a terminat-o cu tine şi nu are rost să mergi în oraşul lui.
Băiatul nu a fost nesimţit, ţi-a spus clar că poţi merge la el să îl aştepţi până când termină treburile cu prietenul lui. Tu ca o "drama queen" văzând că nu vine să îţi onoreze prezenţa nu ţi-a convenit. Dacă nu îi păsa, nici nu se deranja să îţi mai răspundă la mesaje şi nu îţi oferea prilejul să mergi la casa lui până se întoarce, bătută în cap mai eşti! Fete ca tine sunt multe, dar prieteni mai rar. Nu îl condam că şi-a pus prietenul pe primul loc la ce gândire spurcată ai.
Tu proastă că altcumva nu te pot numi, te plângi că ai stat o oră în picioare în autobuz în rochiţa ta ca să îl recucereşti, dar ai refuzat să îl aştepţi în siguranţă acasă la el din cauză... că nu şi-a lăsat baltă prietenul pentru tine aşa cum l-ai lăsat tu? Ce ai rezolvat cu plimbarea asta? Că tot cu orgoliul tău ai rămas.
În primul rând eu nu te-am jignit, te puteai exprima și fără insulte
Să îți vină mintea la cap, singura care a greşit eşti tu. Merită ceva mai bun acel băiat.
Urât gestul lui, meriți ceva mult mai bun. Prețuiește-te și fii pe primul loc în viața ta!