Uhm,nu inteleg ceva.ce relevanta are faptul ca se intalneste cu alta sau ca vorbeste cu alta din moment ce voi sunteti despartiti? Nu se poate numi inselat.Ai vazut tu cu ochii tai sa poti confirma acele telefoane? Nu!
Mda. Dar cat timp eu am stat despartita de el nu am mai stat cu nimeni pentru ca l-am asteptat pe el..Si acum vorbim din` nou. Si mereu m-am interesat de el, si lumea ma suna sa-mi zica de el, si s-au adeverit multe vorbe spuse de persoanele care-mi ziceau Si ce ma deranjeaza este ca imi zice ca vrea si el sa ne impacam, dar sa mai am rabdare sa mai treaca timpul sa ne linistit, ma alinta, imi spune zi de zi ce face, noaptea imi zice noapte buna, si multe altele. Si ma macina chestia daca chiar vrea sa fie singur, sau are pe altcineva Inca mai tin la el, si imi pasa foarte mult de el..Tocmai de aia vreau sa lupt pentru el
cred ca are 12 ani inaitea ta de vrajeli si tu copil mic si neexperimentat crezi in mod naiv orice(chiar si ce zic altii, chiar si ce spune el).
daca nici acuma nu are o relatie stabila, ma indoiesc ca vrea si cauta vreo una. daca vrei sa fii prietena lui de sex atunci continua sa vb cu el.
Chiar mi-a placut Zici un mare adevar. :-s
Acel "cineva" e de incredere? De unde stii ca ti-a zis adevarul?
Daca vorbeste cu o fata maritata, inseamna automatat ca e cu ea sau chestii de genul?
Poi...e cam complicat. Cred ca treaba ca vrea sa fie singur e vrajeala ieftina ca sa te poate impresiona. Daca sti ca persoanele de la care ai primit telefoane sti ca sunt de cuvanat eu zic sa creziii! Acuma depinde de ce simpti pentru el.
Eu zic gandeste-te de 2 ori inainte sa faci vreo prostie:*
Da, pai nu e prima data cand acele persoane imi spune de el, si mai tot timpul s-au adeverit chestiile spuse. El zice "Off..crezi toate prostiile, cum sa te comving ca nu stau cu nimeni, ca vreau sa fiu singur ceva timp" Tin foarte mult la el, si chiar daca ma minte nu stiu..are stilul ala sa ma faca sa cred in el Si nu prea pot sa mai cred pentru ca m-a dezamagit de multe ori, dar timp de 3 luni de cand ne-am despartit sunt numai trista, ma gandesc tot timpul la el
Eu cred ca inca te iubeste ..asteapta pana isi mai revine un pic si poate sunteti din nou impreuna ...si faza cu telefoanele nu o lua prea in serios cei invidiosi fac asta tu fa ceea ce simti pup
Si eu cred ca inca mai tine la mine putin Mi-a si zis, si vorbeste tot timpul cu mine, imi zice ce face si multe alte chestii Dar cateodata este atat de indiferent si rece cu mine. El zice ca ii pasa foarte mult de mine. Acum nu stiu ce sa cred, ca acele persoane nu m-au mintit niciodata, si faptul ca el m-a mintit de multe ori si ma si dezamagit nu stiu pe cine sa cred .
Iubirea cere sacrificii... uite ce am facut eu pentru a testa o persoana de care imi placea : am luat o cartela cu numar si i-am trimis mesaje cu cateva intrebari de genu:ai prietena, sau daca iubeste pe cineva. poti face si tu asta dar pune-i intrebari de genu :o mai iubesti pe( si pui numele tau) sau date drept un baiat si pune-i intrebari despre tine sau chestii din astea si atunci vei vedea ce fel de persoana este si daca mai tine la tine...mie mi-a mers faza asta si mi-am dat seama ca acel bait ma placea de ceva timp dar nu avea curaj sa imi spuna ..succes
Multumesc mult. Dar el nu prea vorbeste chestii din astea cu nimeni, si. si-ar da seama ca sunt eu. Am facut chestii daste cu conturi de facebook Si si-a dat seama ca sunt eu :* Oricum multumesc de sfat :*
Na asta e
Bananacantareata87 întreabă: