Salut.
Acum ceva timp,am avut si eu aceeasi probema ca si tine,eram foarte timid cu fetele,rusinos,etc.
Dar, mi-am luat inima in dinti de fiecare data, si am spus ca nu are ce sa se intample daca vorbesc/sarut/tin de mana/etc o fata, ci doar pur si simplu este un lucru obisnuit.
Ca sa vorbesti cu ea pe facebook, nu e mare lucru.
Intri pe ea.ii spui buna.ce faci..etc.
Apoi o sa ii spui ca ai vazut-o,si daca o deranjeaza daca vorbesti cu ea,apoi poti sa incepi sa vorbesti despre multe lucruri cu ea, hobbi-ury, file, animalul preferat, timp liber..sa dezbateti un subiect anume.
Daca vezi ca discutia parcurge normal, ii poti spune ca ti-ar face placere daca ati iesi la un suc/cafea bla bla, si incet incet o sa fie din ce in ce mai bine.
Tot ce conteaza, e sa fii tu insuti.
Ai nevoie de curaj. Fetelor le plac baietii mai indrazneti, dar stangacia ta pare oarecum adorabila. Iesi la agatat si fii tu, e cel mai simplu. Poti incepe prin a complimenta o fata, prin a te prezenta... in nici un caz sa nu folosesti fraze de agatat. Daca vei continua sa fii asa timid, s-ar putea sa fii luat peste picior sau sa ramai singur. Actioneaza, invita o tipa in oras, n-ai nimic de pierdut. Bafta!