| AndreeaEeeea a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi de la voi! Deci, am fost cu un baiat timp de 3 luni,fara sa-l iubesc,dar am ales sa fiu cu el pentru ca ma iubea foarte tare,adica mai mult pentru el... dupa cele trei luni m-am despartit de el ca nu mai mergea relatia,nu ne mai intelegem. Acum dupa cateva luni sunt iar cu el,am zis ca poate ma indrgostesc si eu,el iar a pus suflet si ma iubeste enorm,si cred ca am facut o greseala.crying( nu am nici o atractie fata de el sad Nu stiu ce sa fac,oare sa mai astept,poate vin sentimente pe parcurs,sau sa ma despart de el? iar.crying Va rog, dati-mi niste sfaturi! Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| Nestii a răspuns:

Nu vreau să fiu rea dar... a fost cea mai mare prostie să fi cu el doar pentru că el te iubește, nu e același lucru dacă sentimentul nu e reciproc. Si DA, ar cam fi cazul să te desparți de el, dacă el a pus suflet și tu nu te simți deloc atrasă de el până acuma... cu siguranță nu o să te simți atrasă de el nici de acum încolo. Baftă! happy

| AndreeaEeeea explică (pentru Nestii):

Eu chiar nu vreau sa ma despart de el, este un baiat bun, si daca ma despart de el e greu pentru ca locuieste chiar langa mine, il vad toata ziua, imi doresc foarte mult sa ma indragostesc si eu de el...dar nu stiu cum sa fac...sad

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru.sad
In timp ce stateam cu el, eu fara sentimente, am cunoscut un alt tip de care m am indragostit(si care o ducem perfect de aproape 2 ani) m am despartit de el, pe motiv ca nu mai merge!sad el se mai baga in seama cu mine, sa-l iert, dar nunam mai vrut...dar la scurt timp si.a gasit i si el o fata, care sunt intr.o relatie de vreun an si ceva.
Desparte te de el, zii ca, chiar iti pare ra...dar mai bine acum, ca stii.ii va trece mai repede iubirea, decat mai tarziu cand va avea de suferit si mai multsad explica-i si spune-i adevarul...zii ca il placi doar ca pe un amic si nu vrei sa-l ranesti.
Bafta:-)

| Hakuouki a răspuns:

Deci ai fost cu el din mila, ti-ai batut joc de sentimentele lui, poate ca te-ai folosit de el, urat din partea ta. Oricum cel mai bine ar fi, pentru amandoi, sa va despartiti si sa rupi legatura cu el macar pana ii trece, dar ma gandesc ca peste o luna de la despartire vei venii cu o alta problema:"l-am pierdut si acum regret". Repara-ti greseala si lasa-l liber, daca va suferii putin, asta este, dar macar nu va mai avea iluzii.

| StefanChriss a răspuns:

Ai fost cruda ca te-ai impacat cu el desi nu te simti atrasa de el. In situatia actuala orice alegere faci, tot la ranirea lui va duce. Singura solutie ca totul sa fie ok este ca tu sa ramai cu el pana cand se plictiseste el de tine, ceea ce poate dura mult, si oricum pe parcurusul relatiei il vei face sa sufere neintentionat, si poate chiar te vei indragosti tu de altcineva. Cel mai bine e sa-i spui adevarul, si sa-i oferi un timp sa se obisnuiasca cu ideea ca trebuie sa te lase sa pleci.

| jamal000 a răspuns:

Cel mai bine e sa te desparti de el, ca se poate atasa f tare de tine si mai tarziu sa vrei sa rupi relatia si va avea de suferit mai mult

| Burlacu006 a răspuns:

Fa-l pe el sa se despata de tine daca tu nu poti.

| AlexandraCris a răspuns:

Bună! Cel mai bine spune-i adevărul. Va suferi foarte mult, dar dacă veţi continua relaţia, iar tu vei fi rece cu el şi îl vei răni mereu neintenţionat, va avea de suferit mult mai mult. Plus că sunt şanse ca în timpul relaţiei să te îndrăgosteşti de altcineva. Atunci vei avea de ales între a iubi şi a fi iubit. Ceea ce mi se pare mai dificil şi ma dureros. Aşa că explică-i finuţ, nu direct şi dă-i timp să înţeleagă. Şi dacă te va ruga să rămâneţi prieteni, acceptă şi răspunde-i la mesaje. Asta până trece peste. Poate că dacă veţi păstra legătura ca amici, va avea mai puţin de suferit. Depinde de mentalitatea şi felul fiecăruia de a fi. Dar mai bine fi sinceră cu el.

| Adiii23 a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci de cat sa incerci sa ii faci,, lipeala'' cu alta fata sau sa vorbesti cu el sa il consolezi intr-un fel. Oricum nu mai sta cu baieti care nu ii iubesti pentru ca nu o sa te indragostesti de ei prea repede si o sa ii ranesti mai mult. Oricum macar acum stii. A fost si vina lui.

| eu1234512345 a răspuns:

Hmm... Incearca sa fii enervanta, geloasa etc si poate o sa se desparta el de tine. Te-as sfatui sa te desparti de el cat mai repedeee. Oricum va trebui s-o faci mai devreme sau mai tarziu.