| strawberryy a întrebat:

Buna TPU.am nevoie de niste sfaturi deci am fost cu un baiat pe care la`m iubit foarte mult si inca il mai iubesc. ne-am despartit de un an si eu tot nu pot sa il uit.am impresia ca e o obsesiestraight face inca mai vorbim. nu inteleg am incercat de atatea ori sa imi fac o relatie cu altcineva. ok imi placea baiatul 2 3 zile si apoi nu mai vream sa mai am o relatie cu el. ce se intampla? de ce nu pot sa mai iubesc pe alt`cineva sa ma indragostesc? am devenit asa de nepasatoare nu imi mai pasa de nimic din jurul meu nu stiu ce sa mai fac am ajuns la capatul puterilor.nu imi mai pasa macar nici de cei din familie de nimeni. parca as vrea mereu sa fiu singura. sa plec undeva unde nu ma deranjeaza nimeni sad cu baiatul asta tot timpu incerc sa ma cert cu el caut motive sa imi zica unele lucruri care stiu ca ma deranjeaza ma gandesc ca asa poate pot sa il urasc. dar nimic tot eu il bag in seama dupa ceva timpsad poate sa fie vorba de vreo obsesie.cum scap de asta. niste sfaturi va rog frumossad Multumesc!

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil relatia voastra sa nu se fii incheiat inca sau sa fii ramas tu cu o mare nemultumire in tine in ceea ce-l priveste!
Incercand sa te certi cu el,nu faci mare lucru,te chinui de pomana,mai bine incearca sa stai sincer de vorba,in primul rand cu tine si,pe urma,cu el.
Nu te mai apara,daca inca il iubesti, el e singurul care te poate vindeca.
In viata cunoastem trei feluri de oameni.
Oameni care ne schimba viata, oameni care ne distrug viata si oameni care sunt insasi viata noastra!
Totul e sa-l pui la categoria corecta!happy

| mihaelaa18 a răspuns:

BunahappyNu poti sa te indragostesti de cineva s-au sa ai o relatie pentru ca inca nu te-ai vindecat dupa despartirea pe care ai avut-o.Cum ai spus si tu mai sus ca inca ti la el si ca il iubesti.Este greu sa uitam persoana pe care o iubim si cu care am fost impreuna,cu care avem amintiri si clipe pe care nu le vom uita niciodata,chiar imposibil de uitat,poate doar sa invatam sa traim fara aceea persoana,pentru ca persoanele importante pentru noi nu le vom putea uita niciodata,mereu vor avea un loc in inima noastra.
Incearca sa nu te mai certi cu el pentru ca nu vei rezolva absolut nimic daca vei face acest lucru. Vorbeste cu el atunci cand va intalniti, ramaneti amici in continuare, s-au daca nu ii poti spune ca inca mai ti la el si sa vorbiti despre o posibila impacare intre voi... daca nu vrei acest lucru incearca sa depasesti momentul si sa mergi mai departe.

Stii ca exista si o vorba"timpul vindeca orice rana"insa trebuie sa avem rabdare si intr-un final totul va fi mai bine.Ai sa vezi usor usor te vei vindeca, chiar daca iti va lua ceva timp dar te vei vindeca si intr-o buna zi o sa fi mai bine, vei vedea.
Bafta si ai grija de tinehappy

| denu02 a răspuns (pentru mihaelaa18):

Buna.Incearc sa nu ii mai dai atentie sa nu il mai vezi stii vorba aia "ochii nevazuti se uita" stiu ca iti este greu dar vei reush! Succes:*. Sper sa nu mai suferisad

| mihaelaa18 a răspuns:

Denu02 :multumesckiss

| NatureSelf a răspuns:

Iti dau un ajutor mic. Dar foarte util, cand esti suparata oricum nu te intelege nimeni ce simti. Eu zic in asemenea momente, sa iei o foaie si incepe sa-ti scrii acolo sentimentele. Te descarci. Si te descarci. nimeni nu te va critica ce simti, cum esti ce crezi, gandesti, foaie te asculta.

| Pufuleteeee a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie.De ce nu va impacati? Spune-i ce simti pentru el.sau daca numai vrei sa fi cu el ocupa-ti timpul.fa-ti prieteni noi.si te vei indragostii iarasi.eu asa am facut...da-mi mesaj daca vrei sa vb. pup FUndita?

| ℓαdу a răspuns:

Crede-ma stiu ce fel e, si iti dau un sfat numai incerca sa cauti sfaturile altora pentru ca pe nimeni nu intereseaza ca esti trista sau fericita si crede-ma ca si cel mai bun prieten te poate trada. Mi s-a intamplat iar in legatura cu baiatul iubit. Incearca sa-l uiti pentru ca nu mai are rost si sunt sigura ca pe el il doare in cot de ce simti tu pentru el. Daca nu te-a cautat timp de 1 an e clar, asa ca incearca sa-l uiti!

| HateHelloKitty a răspuns:

Fata mea e o obsesiesad. Incearca sa vorbesti cu mama ta, printr-o situatie de genu trecem multe. Era cumva primul tau prieten? Daca da e oarecum normal ceea ce simti tu. Dar ar fi indicat sa depasesti situatia. Incearca sa vorbesti cu el amical, fara sa te transpui in trecut. Un baiat intotdeauna simte daca te gandesti la chestia aia. Acum depinde si de el; cum se poarta cu tine? O face pe indiferentul sau o arde scandalagiu? Gandeste-te bine la ce simti si la ce face el ca tu sa sinti asta. Gaseste-ti diverse ocupatii, iesi cu fetele, plimbari, citeste. E normal sa-l iubesti asa dar in primul rand iubeste-te si respecta-te pe tine insati. Nu incerca sa-ti gasesti alta pacoste, va veni singurahee hee. Ma tii la curent, ok?