Eu nu inteleg cum au aflat ceilalti despre astaa, ar trebui sa fii mai rezervata cu acest subiect.sa stii numai tu, gurile rele nu le poti oprii, nu ai cum, asta e de cand lumea si pamantul, nu ai ce face.
Ok, daca tu simti ca il placi mult nu ar trebui sa renunti dar ar trebui sa doar din cand in cand sa dai apropouri ca il placi dar sti cum e dragostea dintre cei mai buni prieteni ...este ciudata dar tareeee dulce.Asa ca eu te sfatuiesc sa astepti pana la un eveniment, apoi fa-te frumoasa si o sa isi dea seama.in fine gurile rele nu poti sa le opresti poti doar sa astepti, pentru ca pana la urma se vor plictisi si incearca sa le dai replica atunci cand spun lucruri de genul asa.PWP
Chiar nu stiu. Odata ce au aflat, nu le mai poti opri.Ai putea incerca totusi sa le spui ca-ti place de altcineva, sau cel putin sa dai impresia ca-ti place de altcineva...sau nu stiu, ai putea sa-i spui celui de care iti place adevarul si. poate ca si lui ii place de tine:d...iti cunosti cel mai bine colegii si stii de ce sunt in sgtare si cum gandesc.in locul tau i-as ignora.(stiu ca este greu). pentru ca la un moment dat daca nu ii mkai bagi in seama vor inceta. timpul le rezolva pe toate
Buna! Pai poti ruga un coleg/colega care se intelege bine cu el si sa ai si tu incredere in acea persoana ca sa vorbeasca cu el si sa il intrebe ce esti tu pentru el.si daca spune ca ii esti cea mai buna prietena poti sa continui prietenia fara sa te gandesti ca iti place de el.
MaximAnaMaria întreabă: