| nobody93 a întrebat:

AM nevoie de niste sfaturi in legatura cu ce trebuie sa fac atunci cand ies cu fata e care-mi place. Treaba sta in felul urmator, si eu si ea suntem cred eu la acelasi grad de timiditate, doar ca ea a inceput prima cu asa zisele 'apropouri', adica modul ei de a-mi atrage atentia. Apoi am inceput si eu cu apropouri, si de 2 saptamani tot ne batem cu ele. Am iesit de 3 ori impreuna, ce-i drept eu singur si ea cu prietena ei, dar de fiecare data imi era rusine sa reactionez cu ceva si bine inteles si ea la fel, cu alte cuvinte de fiecare data cam am iesit practic nu faceam nimic sa ne aratam afectiunea unul fata de celalalt.
Spuneti-mi va rog cu ce trebuie sa incep atunci cand ma vad cu ea, sau ce trebuie sa fac ca sa se lege aceasta relatie. Va rog nu imi ziceti chestii gen 'sarut-o direct' sau alte chestii directe, vreau niste sfaturi subtile la care sa reactioneze si ea la fel. Deoarece ca poate prin absurd (ceea ce e putin probabil) fetei sa nu-i placa de mine, asta o sa ma dezamageasca total.

Vreau sfaturi care sa-mi spuna exact ce trebuie sa fac, si din care sa reiese exact cel putin ca si ei ii place de mine.

Va multumesc mult

3 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

Esti baiat totusi si ar trebui sa fii mai hotarat daca iti place de ea si sa ii spui asta. Invit-o in oras, mergeti la un film sau macar un suc...te temi de refuzul ei dar pana la urma cu totii trebuie sa ne acceptam infrangerea daca e cazul. Din ce ai scris, pare ca si ea te place. Ce mai stai?

| ToryWiliams a răspuns:

Buna! In primul rand vreau sa stii ca sut fata si iti spun cum mi-ar placea mie sa reactioneze un baiat fata de mina tinand cont ca sunt foarte timida. Ai putea sa te joci subtil cu mainile ei, cu parul ei, sa ii zambesti si sa comunici cu ea. Sper ca te-am ajutat! Bafta cu ea!

| nobody93 explică (pentru ToryWiliams):

Multumesc mult de sfat, comunic cu ea, ii zambesc mereu, dar am o problema cand ies cu ea in parc, nu stiu ce sa fac ca sa legam aceasta relatie, ca sa ma duc sa ma joc cu mainile ei sau cu parul ei imi trebuie un motiv sa ajung sa fac asta.