Nu ai de ce sa stai intr-o relatie care nu te mai face fericita. Daca relatia cu persoana pe care ai cunoscut-o de curand va functiona sau nu, ramane de vazut, dar trebuie sa incerci. Totusi, ar trebui sa fii precauta, cunoaste-l mai bine inainte de a-i acorda incredere, pentru ca eu am cateva semne de intrebare. Cine ii propune unei fete sa se mute impreuna dupa doar o luna de cand a cunoscut-o? Ma gandesc sa nu cumva sa vrea doar sa se culce cu tine, sa iti spuna orice pentru a-si indeplini obiectivul, iar apoi sa iti dea papucii. Si in privinta a ceea ce simti tu am indoieli. Imi pari confuza. Spui ca-l iubesti foarte mult si te face fericita. Dupa doar o luna si fara sa te fi culcat cu el? Poate e varza la pat.
Sfatul meu - orice ai face cu ăsta nou, nu o face înainte să te desparți de actualul. Dacă tot nu merge, ce rost are s-o mai lungești cu el?!? Și e mai bine pentru toată lumea ca, în cazul că începi o nouă relație, să fii liberă. Nu să înșeli! pentru că asta ai face (deja o faci, practic)...