Iti dai si tu seama ca si el s-a simtit foarte nasol cand a vazut mesajul de la prietena ta mai ales ca poate a crezut ca iti place de el doar pentru ca arata bine/pentru ca vrei sa le faci in ciuda fetelor din clasa ta.Si acum...ma gandesc ca te-a sarutat doarr ca sa te lase balta dupa aceea si sa te faca sa te simti cum s-a simtit el vazand mesajul. Explica-i ca a fost o neintelegere si daca te place cu siguranta va intelege ca tu nu esti genul de fata care este cu un baiat doar pentru a face in ciuda cuiva.Prietena ta este cam vinovata de situatia asta...dar sper sa se rezolve reppede.Bafta si sper ca te-am ajutat.Bye Bye
Sa il lasi in pace si sa faca el pasi catre tine. Din cate am inteles eu nu era ideea ta sa fi cu el ci a unei prietene. Deci poti sa fi cu un alt baiat. Incearca sa te dai si u la un alt baiat cand e el in clasa sa vezi cum reactioneaza. Si de acum in colo ai grija pe unde si pe la cine mai lasi telefonul.
Eu una as zice sa fii un pic mai intepata! Fii mai dura cu el. Fi indiferenta dar tot o data incearca sa il si atragi fiind "misterioas". De exemplu cand mai vine la tine in clasa pleaca, trecand pe langa el si uitandu-te isistent la el, si apoi la dupa vreo 2-3 pasi intoarcete sa te uiti la el si vei vedea ca mai mult ca sigur se va uita si el dupa tine. Fa asta de mai multe ori si e destul de posibil sa ii atragi atentia. iar de data asta tu vei fi pusa in rolul ala cu mai multe avantaje. Sper ca te va ajunta raspunsul meu.
Nu`l baga in seama un timp. Nu`i acorda atentie. Apoi, incepe din nou sa te bagi in seama cu el... Daca nu el va veni la tine... Baietilor nu le place sa fie tratati cu indiferenta. Bafta! :*
Oh,este putin cam nesimtit, dupa parerea mea! Adica, are prietena.se da la colegele tale.si se saruta cu tine, apoi spune ca nu a fost nimic oficial! Mhmm.1. Daca are o relatie serioasa (de cativa ani) Nu te baga! Iti spun sincer ca o sa iasa urat.Eu stiu cate fete "am paruit" pentru ca incercau sa se bage in relatia mea. 2.Trateaza-l si tu cu indiferenta si nu mai arata ca esti "topita" dupa el. 3. Daca el este cu ea.pur si simplu pentru a fi intr-o relatie, atunci fa-l sa se tina dupa tine (si nu invers), altfel te va juca pe degete cum vrea! Sper ca ti-am fost de folos! Pup.