| Papusicaaaaaa12321 a întrebat:

Buna TPU sad, am nevoie de niste sfaturi si nu am de la cine decat de la voi. anul trecut mi-a placut de un baiat mai mare ca mine cam pana acum 2 luni. de 2 luni nu ma mai gandesc la el. nu am fost cu el si nici nu am sanse sa fiu cu el. nu stiu de ce poate nu se uita la mine nu ii place de mine nu stiu sad. eu de obicei sunt foarte tupeista dar cand vine vorba de acest baiat imi pierd tot tupeu si cand il vad sau vorbesc cu el imi este foarte rusine. poate este si din cauza aceasta : ca nu ma simt bine in corpul meu sad mereu am impresia ca sunt urata sad dar sa lasam asta. acum iarasi incep sa ma gandesc la el si sa ma interesez de el ce mai face sad nu mai vreau am plans foarte mult dupa el nu mai vreau sa incep iar sad. ce pot sa fac ca sa uit de el sad? vreau mai multe sfaturi

3 răspunsuri:
| sssoriii a răspuns:

Buna Alina.
Cel mai important lucru este increderea in sine.Increderea in sine ne da un mai bun discernamant asupra a ce traim. O mare incredere de sine nu poate fi transmisa de la o persoana alteia. Trebuie formata, oarecum mostenita de la cei langa care ai crescut. Sa inveti sa-ti rezolvi problemele, conflictele, sa stii sa comunici cu cei din jur, sa ai o parere buna, realista despre tine, sa fii intr-o buna relatie cu tine insati, nu poate fi decat bine pentru tine. Dar nu numai pentru tine, ci si pentru cei din jurul tau.
Poarta-te normal si cand vorbesti cu el. Cel mai mult va admira curajul si sinceritatea ta.Nu ai de unde stii ca nu ai sanse la el. Daca l-ai intreba, doar atunci vei sti!
Nu trebuie sa il uiti.Toti ne indragostim, toti placem pe cineva...la orice varsta.Si de ce sa plangi dupa el? ori e singurul baiat dupa lumea asta?laughing Poate multi baieti ar da la tine...gandeste-te si la asta.
:*:*

| Ramooon a răspuns:

Pai nu este asa usor, pentru ca nu ne putem programa, oricum eu una iti zic sa te axezi pe activitati care iti plac mai mult ocupati timpul cu ce vrei tu, dar cat mai multe activitati. Si incepe sa lucrezi la imaginea ta, daca nu te placi, lucreaza de aici, concentreazate pe persoana ta, de aici si rusinea si tot, daca tu te pui pe locul doi de la alti ce pretenti mai ai, schimbati culoarea de par, apucate de exercitii, schimbati garderoba, ocupate de tine si vei avea mai putin timp pentru el.

| superrgirl a răspuns:

Ai putea sa incercisa te indragostesti de un alt baiat...happyfundita?