| daniellusca a întrebat:

Buna TPU..am nevoie de niste sfaturi.(( vara aceasta m-am intilnit cu un baiat la care am tinut foarte mult..inca tin si acum..la citeva zile s-a inceput a intilni cu o alta fata iar in momentul de fata sunt inca impreuna..nu stiu ce sa fac, imi este dor de el..nu il pot uita..inainte vorbeam foarte des..ramasesem prieteni, acum nici macar nu vrea sa mai vorbim.(( ma ocoleste. dati-mi niste sfaturi cum as putea sa il uit.(

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Timpul rezolva astfel de probleme.

| forever4you a răspuns:

Scumpo, am sa incep cu o intrebare, doar v-ati intalnit? sau erati si impreuna? Daca tea tinut doar ca sa aiba cu cine sa se mozoleasca, ce mai astepti ca sa-l uiti? Se vede ca e cam golan! Ocupa-ti timpul cu altceva, filme, asculta muzica[dar nu trista!] petrece timpul cu prietenii, sau chiar mai bine, ocupati timpul cu scoala. Timpul rezolva totul si daca ai vointa o sa vezi ce repede ai sa-l uitiwinking.

| Roxana121 a răspuns:

Veziti de treburile talea, si nu te mai gindi la el, pentru ca el are iubita si n-are treaba de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să nu te mai gândeşti la el.
Dacă el te ocoleşte, evită, fă şi tu la fel. Ignoră-l cât de mult poţi.Continuă să îţi vezi de viaţa ta şi fii sigură că la un moment dat, va apărea un alt băiat de care te vei îndrăgosti.
Doar ai răbdare, fii ambiţioasă şi va fi bine!

| ℓσνє a răspuns:

Gaseste-ti alt prieten, distreaza-te. Iesi cu prietenii, si lasa-l pe ala ca te-a folosit pe tine. Nu merita sa-i duci dorul. Dovedeste-ti in primul rand tie, ca poti. Bafta! happy