anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de niste svaturi.Am de un an am relatie cu un baiat.Ne iubim foarte mult, ne vedem in fiecare seara.Stiu ca isi face documentele sa plece peste hotare(la mamika lui, dar nu se va intimpla mai devreme de peste un an).Ce sa fac? Nu imi imaginez viata cu un alt baiat.dar stiu ca nu vom putea fi impreuna pentru atita timp chit as vrea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
O relatie la distanta nu e imposibila,dar necesita multa,multa incredere, respect si iubire, evident.
Nu te gandi de pe acum la aspectele astea, pentru ca vei pierde poate niste clipe de neuitat.
Profita ca-ti este alaturi si traiti-va viata intens!
Daca pleaca in alta tara, nu inseamna ca nu se intoarce! Depinde doar de voi cum va evolua relatia.

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Poţi să îţi faci o carieră până se întoarce el.Să devii o femeie independentă.Să te axezi pe studii.Să ai un loc de muncă bine plătit.Să fii pe picioarele tale şi să nu depinzi de nimeni.Să realizezi ceva în viaţă.

| neutrino a răspuns:

Si in conditii normale, nimeni nu te poate asigura ca atunci cand incepi o relatie, aceasta va dura si peste un an de zile. Daca voi va iubiti, asa cum tu spui, dati-va liber sentimentelor si nu mai pierdeti timpul.

| grab a răspuns:

Baga mare, nu te mai uita la variantele negative. Iubiti-va si dati-va tot ce aveti mai bun!

Ce-o mai fi om mai vedea.

Răspuns utilizator avertizat
| Lavlav a răspuns:

E cam greu de asteptat, gandeste-te ca o sa cunosti altii si altii si poate o sa iti placa, atunci ce o sa mai faci?