| AdinaCrissa a întrebat:

Am nevoie de o parere! Dau funda

Deci este un baiat in clasa cu mine de care imi place de vreo 2 ani. EL e genul de baiat fitos si pe care toate fetele il plac.De obicei nu vorbeam deloc. Dar ieri am stat in spatele bancii lui. Si imi vorbea f. frumos si.mai multe. apoi am mers afara si m-a bagat in zapada Eu i-am zis de la inceput ca ma supar ca si anul trecut de ziua mea a facut la fel El a zis hai nu te supara te rog si apoi.hopa in zapada Apoi la ora m-am dus la tabla si cand m-am intors in baca s-a uitat asa frumos la mine si mi-a zis: vai ce imi place cum scrii...si apoi cand s-au terminat orele m-a imbratisat( asa face cu toate fetele dar pana atunci cu mine nu facuse asta) voi ce ziceti ma place?

Răspuns Câştigător
| ana_3285 a răspuns:

Daca face asa cu toate fetele nu inseamna ca te place.si poate nu te-a imbratisat si p tine pana atunci pentru ca te-a avazut nu stiu, mai timida, mai retrasa sau mai cuminte. vorbeste cu el mai mult ca sa iti dai seama daca intr-adevar te place, dar nu-i sp ca u il placi, poate i se urca la cap.succes

9 răspunsuri:
| Bylok a răspuns:

Buna! eu cred ca te place, dar doar atat.baietii fitosi cauta ceva nou, distractie, atentie, dar mai mult de 2 saptamani o relatie nu dureaza.

as zice sa stai in banca ta. daca tu nu ii dai atentie intr-o saptamana te uita si trece la urmatoare.ar fi mult mai bine sa il uiti.nu merita atentia ta.credema!(iti spun din experienta proprie)

asteapta sa apara o persoana speciala!

sper ca te-am ajutat!

| Afdsa a răspuns:

@Anonim:esti obsedat? straight face
@xJustinBthebest:zau? sau zici asta doar ca sa se simta AdynaAda12 bine si sa-ti dea funda. te mai si rogi pentru ea.Doamne...rolling eyes
@AdynaAda12tongueai buna si tie, parerea mea si asta fara suparare, ci ti-o zic din propria experienta.Am si eu colegi asa, care sunt genul de baieti care se dau la toate fetele, le face complimente, le pipaie, le vorbeste si frumos cate odata, dar nu poti avea o relatie serioasa cu ei, stau 1 zi-2 maxim cu tine, apoi te lasa.Eu zic sa mai astepti putin, pana gasesti persoana potrivita.Genul de baiat de care zici, este mai mult profitor.Succes,pupici. :*

| WeedOo a răspuns:

E posibil sa te placa cu adevarat sau poate a pus pariu cu un coleg asa am facut noi mai multi baieti sa vedem care sa poate combina cu o fata mai repede dar acum poate e alt ceva an fine eu zic sa mai astepti putin sa vezi cum se comporta ca daca zici ca tea bagat an zapada si apoi te anbratisat asta pentru ce a mai fost pre cum ca (ce bine ai cazut an zapada hai sa te anbratisez felicitar sau ceva de genu asta) mai asteapta si vezi cum evolueaza lucrurile. A si daca nu te superi sunt foarte nou pe acest sit si tot am vazut ca toata lumea cu funde fundite si as vrea sa vad si eu ce e aceasta fundita big grin

| banderas_7792 a răspuns:

Eu zic ca face cu tine, cum face si cu celelalte si sa nu cazi in plasa lui, asa faceam si euwinking el se simte un cuceritor si se hraneste cu asta

| iLovedYou96 a răspuns:

Te place rau de tot, se topeste cand te vede! am si eu un coleg care face aceleasi lucruri cu mine doar ca el nu ma imbratiseaza... esti chiar norocoasa daca toate fetele il plac! dar daca vrei sa afli cu adevarat daca te place spune-i unei prietene sa-l intrebe si apoi sa-ti spuna daca te place sau nu! sper ca ti-am fost de ajutor! imi dai te rog funda? te rog mult de tot, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te place rau de tot da pe mine ma placi daca vrei sa vb baga id meu in lista la tine ionutz_rapidistul08

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ia cu texte dinastea...tocmai ai zis ca a avut multe fete la 'viata lui'. cred ca o sa te lase si pe tine, cum le-a lasat si pe respectivele. e genu de baiat care crede ca orice fata ii pica la picioare. cineva trebuie sa ii demosntreze contrariul.

e doar un pariu cu el. vrea sa vada daca poate cuceri orice fata. big grin eu nu m-as lasa asa usor cucerita... dat fiind faptul ca are multe fete care roiesc in jurul lui. e genu mai aventurier iar tu vei suferi.

take care
micutzica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea baiatul asta se joaca cu tine la fel cum se joaca cu orice alta fata care ii iese in cale. Dar cu toate acestea daca te-a observat poate ai avea o sansa sa il cuceresti.Incerca sa nu vada ca cat de mult il placi si cat de topita esti dupa el.Alta data vorbestei frumos ca si cand l-ai placea urmand ca mai apoi sa vorbesti asa si cu un alt baiat.Pana la urma o sa fie bulversat si nu o stie exact daca il placi sau nu... dar asta o sa-i trezeasca curiozitatea.Incearca sa te bagi in seama in cu el, sa-i vorbesti sa-i afli gusturile si in acelasi timp sa i le impartasesti.Cine stie poate intr-un final chiar vei ajunge sa-l cuceresti. Pune-ti tot aresenalul la bataie pentru a-l cuceri si sunt sigura ca in cele din urma va fi al tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta face cu toate fetele inseamna ca te place. dar cu baieti fitosi eii stiu si eu se joaca mai mult cu tine asta e parerea mea! Pa pa si Bafta!