Buna Deea! si eu sunt sagetator si sincer exact ca el sunt si eu chiar m-am uitat pe profilul tau pentru ca am crezut k esti o persoana care ma cunoaste si k e vb de mine .
Deci asa este felul nostru de a fi indiferenti pentru ca nu prea suntem vorbareti si ne gandim k e banal si k vom deveni plictisitori daca te intreb in msj:,,ce faci?,,, u sa rasp,, bine u?,,(sau cv mai mult) iar el sa iti rasp ce face, si de asta nu prea iti trimite msj. Acelas lucru si la tel adica nu prea avem multe de spus, dar ne place sa fim sunati, sa vb cu o fata vorbareata si sa fim bagati in seama . Daca ti-a spus ca te place inseamna k asa e si te asigur k nu te v-a insela pentru ca tine la persoanele din jur si mai ales la tine. Nu ii place sa il faci gelos desi trebuie din cand in cand o data la 1 luna .Ii place sa te faca geloasa.Cand sunteti impreuna o sa ii trebuiasca ceva timp sa se obisnuiasca cu tine sau poate s-a obisnuit deja dar incearca sa gasesti u mai multe subiecte de vorba. Nu are pe altcineva dar asa se comporta el si il intereseaza rel numai k nu arata asta. Mai bine ai rabdare cu el k se va schimba dar nu foarte mult insa e o persoana sufletista si o sa tina la tine din ce in ce mai mult dar lui ii trebuie timp.
Sper ca te-am ajutat
Daca mai vrei sa stii cv despre zodie adica despre el poti sa ma intrebi si iti voi raspunde
Multumesc mult pentru rasp, daca poti sa imi lasi id-ul tau, iti mai adresez acolo cateva intrebarii...mersi
Cu placere Uite id-ul daniel_drm
Asa este descris varsatorul..insa in compatibilitate zice ca ar merge o astfel de relatie..incearca sa vezi. gasesti pe zodiacool.ro mai multe informatii :) https://www. zodiacool.ro/zodiac-european/compatibilitate-zodii/berbec
Hi deutza!
Vad ca tot un sagetator ti-a raspuns dar ca paranteza vreau sa-ti spun una:
Ca o persoana dintr-un semn zodiacal sa se poata descrie, e ca si cum s-ar uita in oglinda fara oglinda.
sagatatorii sunt firi instabile, ca si voi berbecii, tot timpul in cautarea de nou.Voi, berbecutele, de bine de rau va mai indragostiti dar ei doar daca au probleme mentale.Va potriviti la pat de minune, mai ales ca sagatatorul va da impresia ca voi sunteti cei care conduceti turma si asta pentru faptul ca el, sagetatorul nu are timp de planuri cu persoana iubita fiind tottimpul in cautarea unei noi aventuri.