| marinela92 a întrebat:

am nevoie de o parere, este un tip pe care il plac de 3 ani si in tot timpul asta el m.a bagat in ceata, ii place sa ma faca geloasa, a stat cu o colega intetionat dar tipa s-a despartit de el, el apeleaza la tot felul de mijloace sa ma faca geloasa (scuzati.ma ca ma repet)..insa de atatia ani jucam jocul asta al orgolilor ca nu stiu ce sa mai cred Uneori imi ia apararea, se uita lung la mine...mai vorbim din an in pasti (dar cand facem asta suntem alte persoane, total diferite..parca ne-am cunoaste de-o viata..si e ciudat lucurl asta)Cand merg cu el pe strada, vad cu totul o alta persoana (care la scoala se da tipul ala de om : dur, fitos...stiti si voi buricul pamantului).Pe drum este asa calm, vorbeste frumos, si totusi si atunci vorbim din an in pasti laughing), dar nu incetam nicioadata sa ne uitam unul la altul sa comunicam prin priviri. Eu nu mai stiu ce sa mai cred, ma trateaza cateodata cu indiferenta, cu raceala, la fel ca mine de altfel(doar ca eu incerc sa imi ascund sentimentele fata de el pentru ca daca ar afla, probabil m-ar rani din nou) Imi dati va rog frumos un sfat? Multumesc :*

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Are o sensibilitate pentru tine,dar nu e deloc hotarat.
Da,ii placi,dar altele sau altceva ii place mai mult, asa ca nu se angajeaza in nimic nou, atat timp cat lui ii e bine asa cum este.
Vei intalni multi care sa te simpatizeze si nu trebuie sa iti complici viata prea mult, arata-le si tu simpatie, dar cauta sa-ti umpli sufletul langa altcineva!

| Zenithf a răspuns:

Stii cum ii prajitura aia dulce si cu multa frisca si ciocolata si etc pe care poftesti sa o mananci si nu vrei sa o mananci ca ingrasa?
No, el ii cam tot ase, doar ca in loc de ingrasat, raneste.

| Macryna a răspuns:

Sa mor parca ai fi prietena mea si ea este in aceeasi situatie, bine noi avem 12 tipul de care ii place are 14 dar na noi suntem copii big grin,,,, te place pe sigur vrea sa te faca geloasa pentru ii placi in subconstient vrea sa te faca geloasa pentru ca el parca te-ar tine intr-o stare alerta crezand ca sentimentele tale nu o sa se risipeasca, vorbeste cu el poate se va infiripa ceva happy

| ZambetDeGheata a răspuns:

Esti tu sigura ca tipul ala te place? Poate doar vrei sa te placa. Si daca te place, de ce nu iti spune?

| Cigarettă a răspuns:

Cam aşa e şi la mine cu un coleg... Sunt foarte confuză, uneori nu ştiu ce să cred şi ce să nu cred... Mulţi spun că mă place, dar eu nu prea cred asta având în vedere că acum vorbim şi după câteva minute se duce la colegă-mea şi o ia în braţe şi nu mai ştiu eu ce [mă face geloasă]
Bănuiesc că te place, dar este prea "timid" dau prea "şmecher" ca să-ţi spună ceea ce simte >.