Are o sensibilitate pentru tine,dar nu e deloc hotarat.
Da,ii placi,dar altele sau altceva ii place mai mult, asa ca nu se angajeaza in nimic nou, atat timp cat lui ii e bine asa cum este.
Vei intalni multi care sa te simpatizeze si nu trebuie sa iti complici viata prea mult, arata-le si tu simpatie, dar cauta sa-ti umpli sufletul langa altcineva!
Stii cum ii prajitura aia dulce si cu multa frisca si ciocolata si etc pe care poftesti sa o mananci si nu vrei sa o mananci ca ingrasa?
No, el ii cam tot ase, doar ca in loc de ingrasat, raneste.
Sa mor parca ai fi prietena mea si ea este in aceeasi situatie, bine noi avem 12 tipul de care ii place are 14 dar na noi suntem copii ,,,, te place pe sigur vrea sa te faca geloasa pentru ii placi in subconstient vrea sa te faca geloasa pentru ca el parca te-ar tine intr-o stare alerta crezand ca sentimentele tale nu o sa se risipeasca, vorbeste cu el poate se va infiripa ceva
Esti tu sigura ca tipul ala te place? Poate doar vrei sa te placa. Si daca te place, de ce nu iti spune?
Cam aşa e şi la mine cu un coleg... Sunt foarte confuză, uneori nu ştiu ce să cred şi ce să nu cred... Mulţi spun că mă place, dar eu nu prea cred asta având în vedere că acum vorbim şi după câteva minute se duce la colegă-mea şi o ia în braţe şi nu mai ştiu eu ce [mă face geloasă]
Bănuiesc că te place, dar este prea "timid" dau prea "şmecher" ca să-ţi spună ceea ce simte >.
Mutubal întreabă: