| Alexandra399997 a întrebat:

Bună,TPU! Am nevoie de o părere. Iubitul meu nu are telefon pentru ca i-a fost furat zilele trecute, insa ma duc la el acasă împreună cu sora lui care este colega mea de clasa și cea mai bună prietena. Rămânea sa ma duc astăzi la el, insa am avut ore în plus și nu aveam când sa mai ajung la el.In timp ce asteptam în stație, l am văzut și m-am bucurat mult sa îl vad,insa când a venit înspre mine mi-a spus doar atat "deschide telefonul sa vad cu cine vorbești ". Am rămas masca și nu prea am știut ce sa ii zic, insa mie nu îmi mergea în momentul ala telefonul și nu ma credea. Ne am certat foarte tare și mi-a spus ca are dovezi și chestii de genul(ceea ce știu ca nu e real, fiindcă nu vorbesc cu nimeni in afara de el). Pur și simplu a plecat și de 4 ore plâng continuu fiindcă nu vreau sa se termine. Nu vreau sa îl pierd fiindcă îl iubesc foarte mult și îmi e foarte ciuda ca nu mi-a mers în momentul ala telefonul ca să ii arat ca nu îl înșel. Ma gândeam sa merg mâine la el, după ore pentru ca nu vreau sa îl pierd. Voi ce părere aveți? Ce ma sfătuiți sa fac? Credeți ca ne vom împaca?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cauta-ti altul!
Ce mare filozofie sa plangi dupa un baiat gelos si manipulator?
Tot raul a fost spre bine c-a iesit la iveala natura lui urata.
Eu nu am sa inteleg niciodata de ce va coborati si va milogiti de toti nemrnicii care isi bat joc de voi?
Dupa ce te-a jignit, te-a facut mincinioasa tot tu vrei s amergi sa-ti ceri iertare, d efrica sa nu pierzi un gunoi care nu te apreciaza?
Mai fetita, trezeste-te ca sunt miliarde de baieti pe lumea asta, care sunt capabili sa te respecte si sa te placa asa cum esti si tu refuzi pe aia buni, dar alergi dupa golani care te jignesc, te manipuleaza si te trateaza ca pe ultimul gunoi?

| Robert2526 a răspuns:

Nu te duce la el. A reactionat ca un ciudat, lasa sa vina el la tine. Daca te duci la el, o sa isi permita orice de acum, o sa isi bata joc de tine

| Rux04 a răspuns:

Bună, este gelos. Te sfătuiesc să-l părăsești. Pe viitor poate să te și bată din cauza geloziei.

| tunoi88 a răspuns:

Eu cred ca a vrut sa scape de tine si astea sunt niste vrajeli din partea lui. Daca nu vb cu nimeni ce dovezi are, ce sa iti arate.
Lasa l si nu fii fraiera.
Sa mergi tu la el sa te rogi de el happy fii ma smechera ca de aceea isi bat joc barbati de voi.
Daca nu vine el la tine, il uiti si gata, acum trebuie sa fii miloaga lui si sa te rogi de el si nevinovata! Indiferenta este cea mai smechera.

| Anca124b a răspuns:

Dacă ești sigura ca nu ai greșit, mergi sa îți arate dovezile, apoi când își va da seama ca nu e adevărat, faci pe supărata sa vadă ca a greșit...