Eu cred ca ori era iubitul tau ori era pus de iubitul tau. Iubitul asta al tau cam vrea sa fie "fostul" si nu prea stie cum sa iti spuna.
Oricum, din moment ce el e activ pe site-urile de socializare iar tie nu iti scrie...e mai mult decat evident ca nu prea mai esti in peisaj. Eu l-as suna si i-as spune ca e cazul sa stam de vorba.
Întâi discută cu iubitul tău si apoi ia o decizie. Spune-i ca te deranjează atitudinea lui si ca îți doresti să lămuriți lucrurile! Dacă are pe altcineva ar fi normal să-ți spună.
Nu vreau să îi dau mesaj încă. Stii de ce? Asa am facut aproape mereu. Daca nu imi dadea mesaj, eu ii dadeam lui. Acum vreau sa vad cate zile dureaza pana cand imi trimite el mie mesaj. Daca nu o face pana duminica, atunci ii dau eu. Dar o sa ma despart de el daca nu are de gand sa imi dea mesaj pana atunci.
Care e faza cu așteptatul zilelor? Fii scurtă și la obiect întreabă l, mai vrei sa continuăm relația asta sau nu și dacă are pe altcineva să ți spună și să nu o mai lungească atât pentru că timpul asta nu își are rostul aiurea, ii poti spune și de "ruda" lui pentru că până la urmă nu ar trebui sa ai încredere în alții pe care ii cunosti de o zi, nu l acuza, ci întreabă l mai întâi
Ori nu e ruda cu el si te minte ca sa te desparti de iubitul tau (pentru ca el poate crede ca va avea o sansa cu tine daca nu mai esti impreuna cu iubitul tau), ori este iubitul tau si incearca sa se desparta de tine, sau poate el a pus pe cineva sa minta pentru a te face sa te desparti de el.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa vorbesti cu iubitul tau despre cum se simte si despre ce simte, si dupa poti trage concluzii.