anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU.Am nevoie de parerea voastra sincera.Sunt cu un baiat cam de o luna si faza este ca m-am cam plictisit de relatia asta, desi este foarte atent cu mine.Insa a mai aparut un baiat cu care ma inteleg bine si imi place de el, nu stiu ce sa fac. Daca sa ma despart de tip si sa incerc cu celalalt.
Multumesc big grin

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand te zbati intre doi, totdeauna alege-l pe al doilea.
Daca primul era perfect si pentru tine, nu ar fi existat al doilea niciodata!

| iowy a răspuns:

Asteapta sa vezi cum decurge relatia ta actuala, daca iti place noul tip poti sa te desparti de actualul tau prieten ( dar sa ramaneti amici ) si sa incerci altceva nou desi ai mentionat ca prietenul tau e foarte atent, eu te sfatuiesc sa il alegi pe cel care tine cu adevarat la tine nu pe cel care arata mai bine si te inseala pe la spate de cate ori poate! Numai bine!

| Bl0ndu12 a răspuns:

Teai plictisit...lol.Cum sa intrebi asa ceva? Baietii nu sunt jucarii sa te duci de la unul la altul zilnic.Eu am avut o relatie cu o fata 5 luni in care am facut multe.

| ChickenChaser a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar sincer sa fiu nimeni nu merita asa ceva, este un gest urat din partea ta ca fata. In primul rand, tu daca zici ca el este atent cu tine inseamna ca te iubeste, ca tine la tine, si de ce sa ii faci asta daca el te iubeste facand acest lucru o sa il ranesti si o sa il faci sa sufere, parerea mea, cel putin daca numai vrei sa fii cu el despartete de el si daca faci asta nu mai intra intr-o alta relatie cat de curand macar sa nu stie el, sau fa-l pe el sa se desparta de tine. Pana la urma faci cum vrei. Numai bine.

| TheChildOfThunder a răspuns:

Pai, sincer sunt de acord cu @ChickenChaser. Daca intr-adevar tine la tine acel baiat... inseamna ca esti speciala pentru el, nu doar o relatie pasagera. Ar trebui sa te simti foarte norocoasa ca un baiat tine la tine si nu vrea doar distractie. Sunt cam rari in ziua de azi astfel de baieti si ar trebui sa fii si tu atenta cu el. Insa daca nu-ti mai place de el... nu stiu, faci cum simti. Ar trebui sa vorbesti cu el, sa-i spui ce sentimente ai fata de el, daca te deranjeaza ceva sau. chestii gen daca intelegi. Incearca cumva, intr-o anumita perioada de timp sa iti pui in ordine gandurile, sa-ti dai seama ce simti cu adevarat si sa le spui si lor. sa incerci sa fii deschisa. Asa e cel mai bine. Nu te juca cu amandoi ca stii cum e, daca fugi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul. big hug :*