O fata fara inhibitii, fara prejudecati. Eu i-o fac ei pentru ca imi place mie, mai ales imi place sa o aud cum geme de placere. Ea daca mi-o face mie, ma mir si ma bucur ca relatia este reciproca si din acest punct de vedere.
Daca n-au fost la intrebari de genul asta si tot se mai gaseste unul/una s-o puna! voi nu cititi intrebarile postate pe aici? doar intrati sa postati intrebarea, mai intrati sa va cititi raspunsurile si mai postati o intrebare? cred ca sunt vreo 10 la saptamana! ajung sa raspund la o intrebare, s-o salvez, si apoi numa copy paste sa dau la raspuns!
asa..eu (dupa cum am mai zis si repet) sunt pro! nu e nicio injosire! atata timp cat e o relatie de domne ajuta, de ce nu? oricum, cand o sa cresti o sa intelegi mai bine
Astea sunt lucruri pe care se discuta in cuplu nu pe net. Un cuplu care are o relatie serioasa si sunt oameni deschisi la minte nu vor privi nicio forma de sex ca fiind o injosire atat timp cat este facut cu consintamantul ambelor parti
Da este foarte normal.
Nu, nu este nici o injosire.
Daca e normal la cap o priveste fix la fel ca si inainte.
Intr-o relatie poti face orice vrei.
"In dragoste si in razboi totul e permis. "
Aceasta se practica in majoritatea cuplurilor Acuma, vezi tu, depinde, de cand sunt impreuna/ Daca la prima intalnire, sare pe el si-i face sex oral, clar ca baiatul ala o va privi altfel/ Sunt multe aspecte care pot fi discutate pe acest subiect
Injosire ar fi ca ar fi acceptat si ar fi primit fata boli venerice. Sexul oral este un orizont nou, stii mai multe despre sex. Si daca faci felatie unui baiat asta nu-i injosire. Daca as avea cu 3-4 ani mai multi decat am acuma as face sex oral fetei doar ca sa-mi faca si ea mie. NO! Mint, as face sex oral fetei ca sa-i placa. Nu-i injosire. Si ca sa vb vulgar, zic asa: Voi va lingem ***, voi ne sugeti ***. Scuze ca zic asta, dar na. Injosire ar fi ca nu ar exista sexul oral. Te-am ajutat? Daca noi baietii facem sex oral fetelor acestea au un orgasm mai intens si daca ne faceti voi noua, scade riscul cancerului de colon. Ai grija la igiena! FUNDA? Daca vrei! :*
Depinde de baiat daca te iubeste nu cred ca te va privi ca pe o *curva* cum zic toti. daca o sa vrei sa faci asa ceva fa-o cu persoana potrivita
Evelyne13 întreabă:
George0197 întreabă: