Buna.
Inseamna ca i-ai fost draga, si ii pare rau dupa tine. Nu ai ce face. Lasa-l sa fie cu fata respectiva, si daca se vor desparti, sa-l consolezi si sa iti incerci norocul. Ai grija, bafta
Unele despartiri iti lasa un gust amar, altele nu, pe unele le regreti ( si este frumos sa recunosti acest lucru), pe altele nu le regreti ( si este frumos sa nu comentezi nimic despre ele). Indiferent cum a fost o relatie, este bine sa intelegem ca a fost o experienta de viata, frumoasa sau mai putin frumoasa, dar nu trebuie sa ne reintoarcem, trebuie sa mergem inainte, pe un nou drum.
De ce ai repeta o greseala. Daca s-a intamplat sa va despartiti clar nu el este alesul. o alta sansa ar fi de esec. parerea mea. Ramane la aprecierile tale
El mi-a cam dat de inteles ca mai tine la mine.
Si eu in momentul asta doar la asta ma gandesc. sa fiu cu el si sa repar la ceea ce am dat cu piciorul...
Ai merge mai departe in ciuda a ceea ce simti?
Nu stiu, situatia este foarte grea, sunt constienta. Dar nimeni nu iti poate impune ce decizie sa iei. Tu esti singura persoana capabila de a face o alegere
Eu zic sa stai la locul tau si sa-ti gasesti altul. Sa se uite cu niste ochi la tine nu inseamna nimic. Mai ales ca are prietena. Daca se da la tine e un nesimtit ca isi inseala noua prietena. Asta este parerea mea personala.