| Amalia_9736 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor.Am cunoscut un baiat si am ajuns sa il plac si el ma placea pe mine.Cu o zi inainte sa plece din oras, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu am acceptat.Problema este ca eu nu am mai avut pana acum un prieten si nu stiu cum sa procedez, pentru ca el saptamana viitoare vine si mi-a spus sa ii arat cat de mult il iubesc prin fapte iar eu nu stiu ce sa fac pentru ca imi e frica.Eu sunt mai rusionoasa si pana si el a spus asta, prin urmare imi e foarte frica sa il sarut pentru ca nu stiu cum si altfel nu stiu cum sa ii arat...Va rog mult sa ma ajutati si sa nu faceti misto!
Multumesc anticipat!:*

Răspuns Câştigător
| Carla99 a răspuns:

Poi draga Amalia si mie mi s.a intamplat la fel cu primul prieten al meu.Imi era tare frica sa il sarut dar numai asa puteam sa ii arat ca il iubesc. Trebuie sa incepi usor adica sa il pupi pe obraz apoi continui si fara frica pentru. ca nu ai ce sa patesti.Te inteleg perfect. Deci asa ca trebuie sa iti faci curaj uiti de tot ce e in jur si incerci nu e nimic de pierdut decat de castigat big grin

Bafta multa! Te pupiic:*:*

8 răspunsuri:
| iobita21eLla a răspuns:

1.nu e o problema cu sarutul, se intampla fara sa iti dai seama singurul lucru de care trebuie sa tii cont e sa fi relaxata.2.fi romantica si mai atasata de el...BAFTA!love struck

| dincolodevise a răspuns:

Pai tu poti sa-i demonstrezi prin comportamentul tau si prin cuvinte frumoase...daca el o sa vrea sa te sarute o va face, iar u stai fara grija.o sa vina toate de la sine.Daca te iubeste cu adevarat, te iubeste asa cum esti u mai rusinoasa pentru ca asa esti tu si nimeni nu poate sa te schimbe. Iubeste-l daca merita si lupta pentru dragostea ta. pentru fericirea ta.

| lolly a răspuns:

Pai in primul rand sa-i arati ca iti pasa de el, prin gesturi bineinteles, fa-l sa se simta bine... saruturi, imbratisari, tu-l cunosti

| toxik a răspuns:

Este foarte simplu.winking atunci cand te intalnesti cu el va trebui sa va sarutati :X. el va face pimul pas,iti va atinge usor buzele iar tu va trebui sa continui ce a inceput elwinking fara teama. happysau mai exista o alta posibilitate. ii spui adevarulwinking nu faci niciun rau daca ii spui ca nu ai mai avut prieten pana acum, el te va intelege, iar totul va decurge normal happy

| DeniAli14 a răspuns:

Totul vine de la sine cand iubesti pe cinevahappy

| Roberta a răspuns:

Buna Amalia, stai linistita toate am trecut prin asta. Nu trebuie sa iti faci probleme ca nu sti sa il saruti, totul va veni de la sine lasa-l pe el sa faca primul pas, el te va saruta, iar tu imita-l big grin. Sunt sigura ca el va fi mai emotionat ca tine pentru ca va fi primul tau prieten. Fi ti insuti. Bafta

| Amalia_9736 explică:

Va multumesc la toti pentru sfaturi.:*...suna usor dar nu e chiar asa...dar totusi va multumesc si mai astept sfaturi!:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-i arăți prin fapte? Păi el cine este? Făt Frumos sau șmecher?
Îi spui în față fără nicio rușine ce vrei tu de fapt de la el, și nu invers.
Te descurci. Baftă!
Pa, pa.