Eu am slabit din ianuarie sau februarie pana acum 8 kg(inca 5 si sunt ok ! Dar nu am tinut dieta, de la mancare nu m-am abtinut dar am facut FOARTE MULT SPORT! Adica cam in fiecare zi dadeam drumul la muzica si facea cam o jumatate de ora exercitii fizice! Nimic mai mult! Nu mi-am propus sa slabesc intr-o anumita zona dar am dat jos din burtica, picioare si fund!
Doamne, ce rad cand vad astfel de aberatii. Femeie, fara sport = 0, unu la mana. Doi la mana, fara dieta, sportul = 0. Cu o dieta, si pentru tine AEROBICA slabesti de n-ai aer. Daca preferi fara dieta dar manancand cu masura, incearca L-Carnitina + Chrome + Cla(acid linoleic conjugat). O sa slabesti imediat, dar tine minte, DOAR cu sport. Alergari, iesit cu bicicleta, aerobic. Cel putin de 4 ori pe saptamana.
Imi pari foarte cunoscut dupa nume cred ca am si avut id tau acum ceva timp..si va rog nu mai dati raspunsuri pentru ca o prietena a dat acest post...deci gata
Sunt pe youtube filmulete cu aerobic...si faci acasa singura cu muzica nu te vede nimeni cam o ora pe zi sa faci e bine dar sa te tii daca vrei rezultate