Daca esti sigura ca asta iti doresti atunci cred ca ar trebui sa-i spui adevarul. Ca nu vrei o relatie prin sms ci una palpabila, reala. Ca vrei sa-ti vezi de scoala si ca nu simti la fel. Pare greu dar nu e. Si gandeste-te ca e mai bine pentru amandoi. Dar, repet, doar in cazul in care esti sigura ca asta vrei. Ar fi penibil ca dupa ce te desparti de el sa plangi pe-aci ca ti-e dor de el si ca l-ai vazut cu alta.
Spune-i ca vrei sa iti indrepti toata atentia asupra invataturii si nu mai ai timp de iesit cu el, spune-i ca ti-a placut de el dar ai alte prioritati in viata, ii mai poti spune ca nu vrei sa ai o relatie serioasa asa de tanara si nu are rost sa il incurci, sper sa te descurci si sa nu il faci sa sufere prea mult, bafta
Off ce dificile sunteti.Nu trebuia sa accepti sa fi cu el daca nu erai sigura ca il placi si ca o sa dureze.Va bagati in relatii din care imediat vreti sa iesiti.
Ce te-a impiedicat sa te vezi cu el in vacanta? Succes!
Simplu..."Nu sunt centrala telefonica pe care o suni cand vrei sa iti petreci timpul cu cineva, sunt o fata serioasa si nu am timp de o relatie virtuala.Te-am pupat, sa fii iubit"
Simplu si frumos.Bafta
Te rog..fi tu prima fata care ii spune unui baiat in fata ceea ce simte.pe bune.ce e cu frica asta? sa nu cumva sa te apuci sa-i spui" nu o sa mearga momentan, am alte prioritait acum". daca nu vrei sa mai fi cu el trebuie sa-i spui CLAR in fata... fara sai lasi sperante "uite.trb sa-ti zic cv, stiu ca tii la mine dar nu ar trebui pentru ca am inceput sa nu mai simt nimic pentru tine. vreau sa ne despartim, imi pare rau dar nu vreau sa te mint.asa e mai bine."
Sincer parerea mea este sa te desparti de el foarte elegant nu prin sms nu la telefon daca ai caracter ii spui baiatului in fata ce simti si punct evident nu pe un ton vulgar, ii spui ca el nu e ceea ce cauti tu si ca vrei o perioada sa pui accentul pe scoala ar fi bine un timp sa nu va vedeti ca sa nu sufere el vazundute pe tine ii vorbesti calm si frumos fara ''gata nu te iubesc punct!''ii explici si sunt sigura ca te va intelege. mult noroc
Off...ce greu e si eu am trecut prin asemenea intamplare eu as zice sa ii spui in fata si sa incepi cum am inceput eu"stii vreau sa-ti zic ceva, dar te rog nu te supara pe mine."si spui