| JulieCrazyx3 a întrebat:

Am nevoie de raspuns va rog. Imi place de un baiat de 12 ani. Eu am tot 12. Nu stiu exact daca el ma place. sad Mi-ar placea, chiar daca ma place sa fim doar ceva de genu putim mai mult decat prieteni. Stiu ca nu sunt destul de mare pentru saruturi sau altceva. Eventual doar tinut de mana, imbratisari sau pupicuri pe obraz. Am nevoie de ajutor. Mi-e frica sa ii spun in fata. Am id-ul lui de mess. Multimesc mult. Funda pentru raspusul cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Nu îi spune "te plac" dintr-o dată, deoarece chiar dacă nu te place, mai ales la vârsta pe care o are, îşi poate bate joc de tine. Distraţi-vă şi voi ca copiii. Cu rolele, cu bicicleta. Ieşiţi să mâncaţi o îngheţată, chestii pe care le fac prietenii. Eventual, dacă nu vrea să fiţi doar voi doi, cheamă şi alţi colegi. Fii aproape de el când pare supărat şi ascultă-i problemele. Arată-i că poate avea încredere în tine. În scurt timp, dacă te place, se va manifesta la fel. Te va invita în oraş. Poate chiar te va întreba dacă vreţi să fiţi "ceva mai mult decât prieteni". Baftă şi numai bine!

3 răspunsuri:
| MeGustaaaaa a răspuns:

Draga JulieCrazyx3, nu iti pot spune asa...Trebuie sa iti las ID-ul meu.Vb acolo:*

| ignore a răspuns:

Intai imprietenitiva si daca ii place de tine iti spune el iar daca e timid si iti da semne ca te place spune-i tu atunci.
da pana atunci cunoastel bine sa nu ai parte de dezamagiri.

| kurinkita a răspuns:

Cine ti-a dezlegat lantul de calorifer?