anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU,am nevoie de raspunsuri rapide,imi place un baiat de la scoala, dar el nici macar nu ma cunoaste iar eu nu stiu cum sa fac sa-l cunosc. funda

13 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna.
Pai e destul de simplu. In pauze mergi la etajul unde are clasa iar daca te intersectezi cu el, il privesti, ii zambesti.
Iar daca ii pari ''interesanta'' se va interesa cine esti, etc si totul va fi cum iti doresti.

| Dyana07 a răspuns (pentru NoSmile):

Cum adica sa ma intersectez?

| NoSmile a răspuns (pentru Dyana07):

Sa te intalnesti cu el. Sa-l zaresti pe acolo.
sunt curioasa de un lucru, cati ani ai?

| Dyana07 a răspuns (pentru NoSmile):

16

| NoSmile a răspuns (pentru Dyana07):

Multi inainte!
Si succes in a-l cuceri pe acel coleg de scoala!

| PyKaciu a răspuns (pentru Dyana07):

Adica daca vei da nas in nas cu ellaughing

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Vorbeste-i unui prieten comun, si intreaba-l ca cine ii baiatul acela si chestii de-astea, si la un moment dat spune-i ca ai vrea sa va faca cunostiinta. Intreaba-l (pe prietenul comun) daca acest baiat are prietena si chestii de genu sa isi dea seama ca el functioneaza ca o legatura si cre-i ajutorul sa va combine. Daca nu vrei sa mergi asa de departe, atunci pur si simplu, cere-i sa va faca cunostiinta, si incet incet apropiete de el. La momentul potrivit fa primul pas(daca nu il va face el dejahee hee Succes

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa-ti faci publicitate pana el te va cunoaste. Dupa aceea, totul va fi mai usor.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Deja ai mediul in care va puteti cunoaste si ramane doar ca cineva sa faca primul pas. Ca recomandare trebuie sa aflii daca are prietena si daca nu are ( pentru ca baietii la scoala inca nu fac nici un pas ) scrie-i un biletel simpatic in care sa-i spui ca il placi si ca de acolo poate te va placea si el ( biletel simpatic pentru ca chiar daca ajunge la prieteni sa nu starneasca alte sentimente) si la sfarsit semneaza-tehappy.
Fii tu si curaj,

| MihaelaMiikii a răspuns:

Buna! sunt mai multe variante! daca ai o fire timida poti sa il privesti subtil si sa ii zambesti! sau poti sta mult in preajma lui si sa il tachinezi! poti de asemenea sa te ''bagi'' in gasca lui de prieteni si te va remarca! BAFTA

| Roxx123 a răspuns:

Paihappy
Poate te pot ajuta eu!
Uite ce zic,, inceraca sa intrii in vorba cu ea, sa ii zambesti, si atfel va vedea ca esti interesat de el...Deci,cum spuneam, cauta un motev sa vorbesti cu el, sau doar saluta-l...e un prim pas foarte bun.:*:*

| alkhymeia a răspuns:

Iti cumperi o cafea, pe coridor cand dai de el te impiedici si versi cafeaua pe camasa lui..sigur te va remarca laughing)...ma amuza fetele disperate. in fiecare luna va place de cineva si nu stiti cum sa va remarce. daca nu a facut-o inseamna ca pentru el nu esti deosebita asa ca nu te mai agita degeaba

| Oral a răspuns:

Buna daca plci un baiat du-te si tu pe la el la banca intreaba-l daca a avut prietena si din astea sa dai de inteles ca il placi si el sa reactioneze si daca nu merge invita-l in oras la un suc si daca plecati pe intuneric spree casa zii sa te conduca si cand ajungi acasa sau la bloc la el i daii o limba si sa fim seriosi nimeni n-ar refuza o limba din partea unei fete si de aici e subinteles ca sunteti combinati big grin