Daca te iubeste nu o sa te insele, ai putina incredere in el si nu mai fii paranoica, poate ca el nu o vede atractiva pentru ca este usoara, barbatii vor sex, dar nu sa il faca cu scarba.
In viata nu trebuie sa ai incredere in nimeni, chiar imi spunea o femeie ca barbatul pe care la iubit 8 ani de zile a stat pentru banii cu ea adica a vandut apartamentul pe care la cumparat cu banii ei logic la trecut pe numele lui apoi la vandut, 8 ani si erau oamenii maturi, adulti, ce sa spun, pana nu ai dovezii nu te poti pronunta dar nu te increde 100% in nimeni
De ce te-ar afecta o simpla aventura adica un sex "nevinovat" cu sora prietenului din moment ce esti convinsa ca te iubeste. Gandeste pozitiv si vei realiza ca aceste temeri ale tale nefondate sunt si inutile si nu au nici un rost.O eventuala aventura nu se poate considera o "crima" care sa afecteze o relatie de iubire.
Pai cum adica esti sigura 100% ca nu o sa te insele si totusi ai indoieli? Nu are sens ce spui.
Nu lasa o fata sa-ti strice relatia si increderea in prietenul tau.
Mai daca tu ai incredere in el ce pot sa iti zic nu cred ca ar fi cazul sa te indoiesti de el, dar daca tipa e o ''tarfa'' ai grija ca na e barbat intr-un final. Mai ales daca te certi cu el vreodata si asta e si mai propens la asa ceva. Nu stiu ce sa zic, dar ai grija. Incearca sa petreci cat mai mult timp cu el.
Succes. Sa ai o zi placuta.
Daca el tine intra-devar la tine nu te va insela, chit ca ispita e mare si perversa
nu ii arata ca esti asa de geloasa spune-i ca ai incredere in el.
Si inc el mai rau caz, daca s-ar intampla ceva gandeste-te ca nu a fost sa fie pentru tine