anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Am nevoie de sfaturi si pareri urgent! Deci este vorba de un tip care se comportă foarte frumos cu mine cand ma vede, ca si cum am fi impreuna de ani de zile.E foarte atent si grijiliu cu mine, dar nu ma suna si nu ma baga mai niciodata in seama pe net.Mi se pare ciudat, foarte ciudat.Ne-am vazut prima oara si a fost foarte dragut tot ce s-a intamplat. Dupa am fost amandoi ocupati cu examene si chestii si nu ne-am mai vazut.Intamplator, ne-am intalnit a doua oara pe strada. Dupa care, iar nu am mai vorbit.Dar intamplarea a facut sa ne intalnim si a treia oara, tot intamplator, chiar in acelasi loc in care ne intalniseram si a doua oara.Se comporta la fel de frumos.El imi spune ca are foarte mult de invatat, fiind in sesiune si mi-a zis sa facem vacanta de dupa sesiune impreuna.Si, de altfel, mi se pare ca este o persoana foarte retigenta si foarte strict crescuta
si ii e rusine de toata lumea, indeosebi de familia lui.Adica la un moment dat mi-a zis ca ii e rusine sa ma pupe de fata cu o prietena de-a mea si e foarte retinut in gesturi cand e un spatiu inchis, dar pe strada e foarte dragastos.El vine din occident. Oare asta sa fie motivul pentru care se comporta asa?

4 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Sigur ca da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu eşti cea care în fiecare săptămână are problemă cu câte un băiat?
Sau de data asta e acelaşi?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Domnisoara studenta silitoare, baiatul ti-a spus-o elegant ca NU este interesat de tine dar tu totusi insisti devenind o persoana agasanta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cred ca am reusit sa imi dau seama care e problema framantarii tale, te-a suparat faptul ca nu te-a invitat la el in camera la "studiu"?