Buna Ionut,(app Ioana incantata de cunostinta )
-o parere sincera : nu mi se pare ca viata ta e rea ( in comparatie cu un miliardar.DA e nasoala...dar asa cum ai povestit e o viata normala.Desi apreciez ca la varsta ta nu fumezi, droghezi, consumi alcool.Multe persoane cand au mici probleme se refugiaza in asa zise "calmante".Bv!
-la 17 anihsori sa iti ajuti parinti cu banii ( crde-ma pentru ei inseamna ceva)
-nu fi atat de demoralizat
-viata ta e frumoasa
- trebuie sa fi optimist (nici mie nu imi plac multe acum, dar sunt sanatoasa ai mei sunt sanatosi )
-din cate am obs eu nu esti genu' de om materialist doar sa zambesti un pic draga Ionut
-gandeste-te ca poate fi si mai rau ( nu vr sa dau exemplu)
-ca sa iti iasa totul bun cum ai zis tu trebuie sa exersezi si deja faci totul bine la ani tai (fara tigari, iti ajuti parinti etc ).E bine sa fi mai sensibil, decat sa jignesti o persona fara sa iti dai seama, mai bine induri si lasi timpul sa rezolve tot.
-dragostea, ehhh acu ea vine fara sa stii tu, nu o sa te intrebe ""pot sa vin si pe la tine"-sa fi putin pregatit sa nu te ia prin surprindere totala.La 17 ani inca nu poti sa zici ca ai dat de adevarata dragoste, asteapta putin sa vezi acolo pe la 20-25 cand iti ameteste mintiile o pustoaica ..acolo dragoste cu nabadai... oricum trebuie sa fi tare in viata asta, hotarat, sincer, optimist, increzator.Astea sunt probleme minore cu prieteni falsi si deceptii in dragoste la 17 ani ...sau mai bine scris considera-le probleme minore. Ionut draga bafta in viata!(sa nu te ia tare sa te pierzi, ia-o tu pe ea cu fruntea sus ).:*
Ioana ce frumos nume porti, imi place chiar mi-a placut raspunsul tau, mi-ar placea ca sa ma ajuti cu inca cateva sfaturi daca o sa mai am nevoie, esti o persoana ok
Placerea a fost de partea mea si va fi ..sigur ca da, cand ai nevoie o sa te sustin si o sa te ajut cu cate un sfat. te pup Ionut...:*
Da ai dreptate cand ai spus ca se poate sa fie si mai rau
Pai...s-a intamplat ceva>?
Nuuu dar eu ma gandesc ca putea fi mai rau
OK.am inteles baby
Uite,povestea ta ma inpresionat nu sunt un geniu dar sper sa te pot ajuta.
sfat 1)invata mai mult si nu te descuraja! sfatul 2)fa iesiri muuulte in aer liber chiar si singur nu conteaza! 3)daca tu stii ca este cu altcineva pur si simplu uita de ea! stiu ca nu iti va fi usor dar asa trebuie.gaseste-ti alta.nu mai suferi din cauza ei! te vei inbolnavii si stiu din textul de mai sus ca nu ai venituri prea mari pentru a platii si doctori. sfatul 4)tu la liceu nu ai colegi? nu? toti fumeaza? nu se poate! trebuie macar unul sa fie mai diferit asa ca tine!
ultimele cuvinte ale mele sunt
CREZI IN TINE, NU TE DESCURAJA si vei vedea ca intr-o buna zi tot ce iti pui in minte se va implini!
sper ca te-am ajutat macar un pic
a da si chiar daca incerci sa te schimbi nu vei putea dar oamenii ar trebui sa te iubeasca pentru cine esti nu pentru cine vor ei sa fi!
Da m-ai ajutat si tu, ti-as da si tie funda dar din pacate doar una se poate da