| Nothing05 a întrebat:

Buna TPU straight face...am nevoie de sfaturile voastre inca odata happy

E vorba de un baiat. tin foarte mult la el dar are prietena. Noi am mai fost impreuna acum ceva timp. Am stat cam 4-5 luni. Prin decembrie el mi-a spus ca ar mai sta cu mine, ca tine la mine dar au intervenit niste probleme si nu s-a mai putut. Noi suntem foarte buni prieteni si vorbim cam in fiecare zi.
Acum are prietena straight face. si de cand are prietena nu mai prea vorbim, dar tot el este cel care ma suna si imi da mesaje dupa vreo 2 zile cand nu vorbim.
Intrebarea e urmatoarea: Ce sa fac? Ce pot sa fac? Simt ca inca tine la mine si vreau din tot sufletul sa fim iar impreuna. El stie ca inca mai tin la el. Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata sa aveti nevoie de altfel de dragoste. Nu de dragostea parinteasca sau de dragostea prietenilor... de dragostea unui iubit/a, de dragostea persoanei la care ti straight face. Va rog sa ma ajutati straight face.

Răspuns Câştigător
| Putzifer a răspuns:

Ai 2 variante:
1.O astepti pe prietena lui si o rapasti si o mutilezi cu cutitu sa fie urata(glumesc)
2.Incearca sa fii mai presus de iubita lui adica sa incerci sa arati mai bine si din astea sa il mai inviti la suc sa te bagi in seama intr-un cuvant.
Sper ca ti-am fost de ajutor

3 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Dap,spune-i ca nu poti sta cu el ca prieten deoarece tu il iubesti si mai mult te raneste ori il ai ca iubit ori nu poti spune-i asta dar fi serioasa sa nu te apuce rasul ca bolovanele alea lalte-.-

| ankadella a răspuns:

Spune.i ca tu chiar il iubesti, sh ca vreti s ma impakti. spune.i ca te.ai simtit cea mai fericita cand erai cu el. spune.i inca o daata CA.L IUBEsti... fundts'? :*

| Nothing05 explică:

Am uitat sa mentionez.dau funditahappy