Ai grija ca ai de a face cu un orgolios si un gelos!
Prietenul tau sau era sa lesine cand te-a vazut costumata si machiata sau ceva nu i-a placut,cine stie cine o fi trantit vreun comentariu de care tu nu stii.
Si faptul ca s-a despartit o data de tine,fiindca avea febra,deci era cumva neajutorat si nu suporta sa-l vezi infrant,e un argument solid la ceea ce banuiesc eu.
Deci,tu stai calma si fa pe nestiutoarea.
Nimic nu stii,nimic nu ti-a spus amicul respectiv si vezi cum decurg ostilitatile.
Nu-l cauta si nu-l stresa,da-i pace.
Maine la scoala,iar vei fi tu,vezi cum se comporta si,daca e rece si absent,fii pregatita sa fii si mai rece si mai absenta!
Dificil iubit ti-ai gasit si tu! Astuia,daca reusesti sa-i scoti un "te iubesc",ar trebui sa-ti ajunga vreo zece ani, pe cuvant!
Mult noroc, ca ai nevoie!
Poate nu il mai atragi... parerea mea ar fi sa-ti faci o mica schimbare . haine noi si o freza noua sau cv care sa-l atraga din nou.
Pai eu cred ca daca i`ar place de tine cu adevarat atunci ti-ar zice pur si simplu uite nu`mi place cum iti sta machiata asa si punct.tu incerci desigur sa-i fii pe plac si gata povestea.dar daca gaseste asa motive aiurea de despartire e culmea. daca se desparte si apoi vrea sa se impace eu te sfatuiesc sa incerci sa-l uiti si sa-i zici pur si simplu cine ma place cu adevarat ma accepta asa cum sunt.bye bye.
Are perfecta dreptate yanna93 nu te mai gandi la el nu are nici un sens se mai intampla sa te desparti si sa te impaci cu aceeasi persoan din diferite motive dar cand nu mai vrea sa fie cu tine pentru un simplu costum atunci eu sincer nu cred ca te-a placut cu adevarat. Vorba lui ynna93 cine ma place cu adevarat asa cum sunt.MULTA BAFTA SI MULTA IUBIRE:*
Eu as zice ca e un nesimtit, sa se desparta de tine pentru ca erai costumata, sau pentru ca ai febra, eu as zice sa te desparti tu de el, pentru ca poate isi batea joc de tine, despartete de el, daca te intreaba din ce motiv, inseamna ca poate tinea catusi de putin la tine, dar daca zice "Bine, Ok" inseamna ca rade de tine, stiu prin ce treci, mie imi facea la fel baiatul pe care il placeam, se dadea la toate fetele de fata cu mine, simteam ca sunt un nimic, cel mai bine ar fi sa iesi cu prietenele tale si sa incerci sa-l uiti, doare, dar asa e dragostea, Succes si sper sa-l uiti.