Lasa lucrurile sa decurga de la sine,nu le planifica. Daca simti ca vrei sa vorbesti cu el suna-l, cat sa vada ca iti pasa de el, nu exagera cu telefoanele.O relatie normala este cea in care va simtiti amandoi bine, unul in compania celuilalt.O relatie normala e cea in care comunicati despre pasiunile comune, despre ceea ce va place si nu va place(dar totul fara sa sune ca un repros la adresa celuilalt).Cat despre viata voastra sexuala ai grija sa te protejezi
Ai gresit total... Nu stiu cati ani ai, dar nimeni nu-si doreste sa aiba remorca, toata lumea doreste cat mai mult sex. Poate ca e trist, dar este adevarat.l
Fa cum simti... daca simti nevoia sa il suni fa-o, daca nu nu... Fi naturala, asa cum esti de obicei, doar el de fata aia s-a indragostit, nuh?
Nu știi cum să te comporți într-o relație și ți-ai început deja viața sexuală? Atunci eu nu am ce discuta aici.
Relaţiile sunt ca nişte contracte între 2 oameni. Comportamentul partenerilor diferă în funcţie de cum s-au educat reciproc şi cum au negociat la început termenii relaţiei lor.
Sper ca ati folosit prezervative daca "DA" ii super pai te comporti frumos cu el alintal tucal fa ce crezi ca se simte mai bine dar vezi nu-l trata ca pe un print ca dupa aia sa invata prost. suna-l cand crezi ca vrei sal auzi sa ii spui ce simti el nu se va supara mai ales cand aude vocea iubite ceau :*
Just be yourself! Spune tot timpul ce gandesti, un om normal din punct de vedere "etic" apreciaza sinceritatea, glumeste cat vrei(daca nu-i place, sa se obisnuiasca). Fiindca iubirea inseamna dragostea fata de defectele cuiva:*