| samsung26 a întrebat:

Buna TPU.am nevoie de un raspuns urgent.am vrut sa fac sex cu o fata pentru prima data.eu virgin. ea nu.nu am avut prezervativ la mine.si am bagat doar putin 3 cm...si apoi am scos. k nu aveam prez.si apoi iarasi am bagat odata cam 3 sferturi.am bagat de 2-3 ori si am scos.si am hotarat sa o facem cu prezervativ...cand am bagat de cele 3 ori.nu am simtit nimic.sa ejaculez.credeti ca e posibil sa ramana insarcinata.am auzit ca exista nu stiu ce picatura placerii. e posibil sa ramana gravida de la ea?

Răspuns Câştigător
| Mann02 a răspuns:

Nu se ramane gravida asa usor, iar daca ai tinut inauntru putin timp, probabilitatea ca ea sa ramana gravida e foarte mica, avand in vedere ca esti virgin si poate nu stii cum e senzatia orgasmului... cand ai orgasm ai un fel de senzatie ciudata, furnicaturi prin penis, si imediat dupa penisul devine foarte sinsibil si nu prea il poti "folosi" (mai ales daca esti virgin) asa ca daca ai facut sex dupa cu prezervativ, nu ai avut orgasm, deci nu ai ejaculat, deci sanse nule sa ramana gravida big grin

9 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Stai linistit frate poti sa o bagi cat vrei conteaza sa nu`ti dai drumu in ea iar daca o faci cu prezervativ trebuie sa o bagi mai calumea nu 2-3 cm

| samsung26 explică:

Multumesc de raspunsuri.o sa folosim prezervativ deacum.numai k imi faceam griji. oricum nu am tinut nici 2 minute in ea.numai k ea isi face griji... daca i vine ciclul e ok?

Răspuns utilizator avertizat
| bellaade a răspuns:

Nu nu are cum happy.

| raspunz a răspuns:

Regret că trebuie să îți spun asta, dar DA, există un risc să rămână însărcinată de fiecare dată când introduci penisul fără prezervativ în vagin fără protecție. Degeaba îți spun ăștia de pe aici că nu e așa, un risc există, se poate elibera lichid spermatic iar acesta poate conține spermatozoizi, fie că ești virgin sau nu. Este adevărat, în cazul ăsta riscul a fost foarte mic, dar de ce sa traiești cu impresia că nu a existat dacă a existat.
Dacă îi întârzie menstruația o săptămână, e cazul să facă un test de sarcină. Dacă îi vine la timp și e ca de obicei atunci e totul ok.

| julika83 a răspuns:

Toate femeile raman gravide de la ele, voi n-aveti nicio legatura cu treaba asta. cel mai bun exemplu e Fecioara Maria, care se stie ca a ramas gravida de la ea, cu putin ajutor de la duhu` sfant. deci stai linistit, si daca e gravida clar nu e al tau, e al ei, ca doar a ramas gravida de la ea.

| NooNameD a răspuns:

Bai. daca nu ai ejaculat in ea normal ca nu poate ramane GRAVIDA. laughing) si daca ai pus si prezervativ cu atat mai putin;*. ai si tu grija, bafta!

| Fabian20 a răspuns:

Se poate sa fi ramas si insarcinata...u fiind virgin nu sti senzatia ejacularii, poate ti-ai dat drumu si nu sti. daca i-i intarzie ciclu mai mult de o saptamana cumpara'i 2 teste de sarcina de la producatori diferiti, o sa zica alea tot.si pe viitor folositi prezervativ, e mai sigurwinking. bafta

Răspuns utilizator avertizat