Iata de ce nu sunt recomandate relatiile cu baietii din clasa. Ce te vei face pana la sfarsitul liceului, ii vei lua la rand pe toti? La varsta aceasta, este normal sa-ti placa un timp de un coleg, urmatorul trimestru te trezesti ca-ti place altul si uite asa nu o sa fie colegi suficienti. Interesant este si faptul ca Alex a avut momente in care te-a placut 68%! Putin, nici macar nu te-a placut 70%! Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard, pana cand procentul nu urca macar pana la 75, 5%!
Rares ar trebui sa fie istorie. Odata ce ai facut-o, relatia nu va mai fi niciodata ce a fost. Plus ca spui ca nu prea sunteti compatibili.
In locul tau m-as gandi mult inainte de a intra intr-o relatie cu Alex. Pare a fi genul dominant si caruia ii place sa manipuleze. Nu iti va fi bine cu el.
Solutia cea mai buna ar fi al treilea, care sa nu fie cu tine in clasa.
Ai gresit mult ca te.ai despartit de Rares, asta vezi si tu. Poate ca in timp gaseati mai multe subiecte comune si hai, nu ne spune ca nu ati avut deloc subiecte comune ca altfel nu ai mai fi stat cu el si nu te.ai mai fi atasat de el asa tare. Acum fapta e consumata. Ramai amica cu amandoi si incearca sa iti gasesti pe cineva din afara scolii! PS: Alex te.a dus de nas!
Cred ca Alex a fost gelos pe relatia ta cu Rares. Eu cred ca ar trebui sa fi cu Rares. Sa ii spui ca ai gresit si ca inca il iubesti. Funda?
00Andreea008 întreabă: