| Geo15_2125 a întrebat:

Buna TPU sad am nevoie de un sfat sigh baiatul pe care il placeam m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am zis da si am petrecut dupa 3-4 de neuitat sad dupa asta 2-3 zile a fost distant crying si mi-a spus o fata de la el din cls ca nu mai vrea sa fie cu mine si l-am intrebat daca e adevarat si mi-a spus ca da. e adevarat si nu stia cum sa imi spuna asta. a spus ca are niste probleme si nu are chef de nimic acum.nu e in stare de o relatie... ce sa inteleg din asta? crying fundita :-

Răspuns Câştigător
| r0x1d0lc3 a răspuns:

Incearca si vorbeste cu el, poate are vreo problema in familie, zic si eu, sau alte probleme cu scoala etc... Spune-i sa nu-i fie rusine, si sa aiba incredere in tine, sa-ti spuna tot ce are pe suflet ca poate asa il vei ajuta, si o sa fie mai aproape de tine, si tu de el. Sper ca te-am ajutat. Pupici :*

3 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Astea sunt doar motive, crede-ma. Chestia e ca el nu mai vrea sa fie cu tine, dar macar trebuia sa fie sincer. Barbatii nu prea pot fi sinceri in situatii de genul asta. Maine-poimaine o sa-l vezi sau o sa auzi ca e cu alta! Atunci care o sa mai fie explicatia? Ca i-a venit cheful de o relatie? Capul sus, nu mai plange, o sa gasesti altul care o sa te merite! :*

| STEFANXxX a răspuns:

Asculta,el intr-adevear poate atunci cind v-ati intilnit a avut probleme cu banii, parintii sau poate te displace si nu mai vrea sa fie cu tine ceva vreme, sunt multe variante pe care tu poti sa le afli peste ceva vreme.Dar nu te gindi la rau eu cred ca totul va fi bine.

| Geo15_2125 explică:

3-4 zile * scuze m-am grabit