| emchristina a întrebat:

am nevoie de un sfatbig grin

deci am cunoscut un baiat. l-am vazut in poze si mi s-a parut super dragut. am vorbit cam o saptamana pe mess si el a si vrut sa ne intalnim. eu am amanat pana la urma intalnirea pentru ca nu ma simteam pregatita sa ma vad cu el (am problema asta: simt un fel de retinere pentru persoanele care le cunosc f putin). el nu s-a suparat. dar mi-a spus ca nu se mai recunoaste ca nu mai e la fel si ca sa indrgostit de pozele melehee heesincer mi se pare vrajeala curata. chiar nu stiu ce sa fac. nu vreau sa-l ranesc sau altceva pentru ca e super de treaba. dar is foarte nehotaratasad (am mai avut parte de dezamagiri si nu mai vreaubig grin). ce ar trebui sa fac? sad help mersi:*

Răspuns Câştigător
| Narfundo a răspuns:

Logic ca nu s-a indragosit de pozele tale.Nu conteaza ca nu te simti pregatitatonguedute la intalnire. Spune ce iti vine in cap.Fi timida, dar curajoasa. Daca tu tot amani, nu faci decat sa iti provoci frica si dificultati.Pana la urma si el este tot om si are la fel ca tine emotii. Oricat de rau sau urat ar iesii pana la urma o sa va intelegeti^_^.Asa e mereu.Nu esti mai diferita ca altii.Incearca

8 răspunsuri:
| BrokenAngel28 a răspuns:

Daca doresti mult sa il vezi,poate mergi cu o prietena sau un prieten dee incredere, dar mai bine nu ai pleca... oricum e necunoscut...dar mai bine ascuta-ti inima, cum vrei.

| forte a răspuns:

Intalneste.te cu el.thinking

face 2 face mai greu se tine de aceste "vrajeli" in caz ca existatongue

have fun!

| cOnTexT a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci, dai o sansa, intalneste'te cu el.

| Doo a răspuns:

Asa cum a zis BrokenAngel,ia cu tine o prietena.(prieten nu ar fi recomandat, pentru ca poate fi geloshee hee)
P.S.:este baiat, sau un individ de 25+, atunci ar fi mai bine sa nu mergibig grin.Bine acum depinde si de varsta ta.

| emchristina explică:

Eu am 17 si el 20tongue

| Narfundo a răspuns:

Cristina nu e recomandat sa iti ei o prietena.Dar vad ca este o diferenta destul de mare intre voi.Tu inca esti o adolescenta.Ai grija sa nu profite de tinetongue

| Marckus a răspuns:

Eu zic sa ai grija! Internetul are fete ascunse! Dar daca vrei sa te intalnesti cu el mergi cu o prietena sau cineva care sa te apere cat de cat...Dar tu stii mai bine! Succes big grinhappy! PA, pa!

| MayanMistica a răspuns:

Intalniti-va intr-un loc public: cofetarie, Mall, parc. Nu merge la el acasa oricat de cool si de treaba ti s-ar parea.